14 de gen. 2017

Miquel Torres responsable de la multa de la Seguretat Social - ¡MALDITA HEMEROTECA!

En motiu de les properes eleccions a la Presidència del Club Natació Sabadell, rescatem alguns articles per destapar les falsedats del senyor Miquel Torres. Benvinguts a la versió Indignats CNS de ¡MALDITA HEMEROTECA!

A finals de 2011, el Club Natació Sabadell va ser motiu d'una inspecció de la Seguretat Social amb el resultat d'un càrrec de 800.000, que el Club havia d'abonar en 10 anys.

La situació es que, al 2010,  la SS va canviar el criteri sobre el tractament del empleats de l’esport i esportistes, i va obligar a tots els clubs a regularitzar la situació dels seus monitors, entrenadors....En aquell moment eren molts els clubs catalans que es trobaven en situació irregular i va ser per aquest motiu, que es va fer com una “amnistia” a la qual molts clubs catalans s'hi van acollir.






"Artículo 1. Proceso voluntario de regularización.

Los empresarios que ocupen trabajadores de manera irregular por no haber solicitado su afiliación inicial o alta en la Seguridad Social, podrán regularizar la situación de los mismos desde la entrada en vigor de este Real Decreto-ley y hasta el 31 de julio de 2011, de conformidad con lo previsto en este capítulo."


Tenint en compte que Miquel Torres va iniciar el seu mandat el dia 17 de maig de 2011, i sabent que ja que havia anomenat diverses vegades la necessitat de regularitzar-ho durant la campanya, i que va ser plenament advertit per part del Director General de la necessitat d'acollir-se a aquesta mesura, sorprèn que no aprofités la ocasió que la nova llei li brindava.

Aquesta multa l'ha utilitzat com excusa durant aquests 5 anys per justificar reiteradament les seves pèrdues.

Per denunciar això públicament el 20 de gener de 2014 indignatscns va rebre una amenaça per part de Miquel Torres, que la podeu llegir íntegrament aquí.



No cal dir que l'equip d'Indignats CNS no ha cedit durant aquests més de cinc anys a cap pressió ni amenaça per part de Miquel Torres i que tot el que publica està documentat i confirmat i la prova és que en cap moment ha fet una denúncia ni demanda.



1 comentari:

  1. Este señor lleva con este tema 6 años. Ya huele! Ahora lo entiendo todo, prefirió que abrieran una inspección para tener excusa y echar la culpa a otros. Que deje ya ese discurso que ya nos ha engañado suficiente y no cuela!
    ¿Alguien sabe porqué ha dimitido tanta gente de su junta? No convence ni a los suyos.

    ResponElimina