15 de gen. 2017

MIQUEL TORRES PERDONA 500.000 EUROS A DRAGADOS I EL PÀRQUING DE CAN LLONG - ¡MALDITA HEMEROTECA!

En motiu de les properes eleccions a la Presidència del Club Natació Sabadell, rescatem alguns articles per destapar les falsedats del senyor Miquel Torres. Benvinguts a la versió Indignats CNS de ¡MALDITA HEMEROTECA!

L’empresa Dragados va ser l’empresa responsable de la construcció de la primera fase de Can Llong, la qual va deixar moltes deficiències constructives que havien de reparar-se sense cap cost pel soci.

Abans de l’entrada de Miquel Torres a la presidència, la junta anterior estava negociant l’adjudicació de la construcció de la segona fase. Dragados va manifestar la voluntat de participar en el procés de selecció. La Junta anterior va permetre que Dragados presentés una proposta sempre i quan es fessin càrrec de tots les deficiències de la primera fase.

Dragados presenta proposta i es compromet per escrit a fer-se càrrec de totes les deficiències de primera fase i si es elegida la constructora de la segona fase, adquireix el compromís de rehabilitar els vestidors per un valor de 300.000 euros i indemnitzar al Club amb 200.000 euros. En el cas que la proposta de Dragados no millores la oferta i no participés en la construcció de la segona fase, es comprometia a lliurar un taló de 425.000 euros o bé reparava vestidors per valor de 300.000 euros i un taló de 175.000 euros.

Dragados no està fent la segona fase de can llong i ens venen el cap moltes preguntes: perquè no s’ha exigit el compliment d’aquest acord? Perquè hem deixat perdre mig milió d’euros?



Pel que fa a l'empresa San José i la construcció del pàrquing de can llong, la veritat es que quan Miquel Torres entra a la presidència, havia de gestionar la demanda judicial per l'incompliment per part de la constructora San José per no haver finalitzat les obres.

En comptes d'això Miquel Torres va deixar passar els terminis, va deixar que l'empresa seguis facturant per valor de 2 milions d'euros i no va arribar a fer mai el compromís principal i necessari, el pàrquing soterrat.

A dia d'avui Miquel Torres encara no ha sabut explicar al soci, cap dels dos temes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada