2 de des. 2016

FEM NET CNS

Avui a les 12 hores, a l’ESDI s’ha fet una roda de premsa per donara a conèixer la plataforma “FEM NET CNS”.

Indignatscns donarà suport a la nova plataforma “FEM NET” i celebra que deprés de cinc anys de lluita per a la defensa de treballadors/es i socis/es de l’Entitat, hi hagi més persones disposades a sumar esforços per destapar la mala gestió i abús de poder. Aquesta plataforma aglutina diferents grups tal com indignatscns, membres del colectiu transparència, el timbaler del club, pares i mares d’alumnes de l’escola Santa Clara, ex treballadors de l’Entitat i socis històrics de la mateixa.

En roda de premsa la plataforma comunica que denunciarà davant el Defensor del Soci les “males pràctiques” del president Torres i la manera de gestionar el Club de forma autoritaria i posant en risc el futur de l’entitat. Tanmateix es demanarà la intervenció del Consell Català de l’Esport.

Pel que fa el tema econòmic, denuncia que Miquel Torres, en 5 anys ha acumulat una pèrdua de 4.3 milions d’euros i el valor patrimonial net s’ha reduït un 33%. L’endeutament ha crescut en un 2,7 milions, un 13,4% per la renegociació de crèdits. Mala planificació i incompliment de pressuposts de forma reiterada.

Pel que fa al tema social, denuncia que Miquel Torres, ha prohibit l’entrada a les assemblees a socis com a oients, ha buidat de contingut el Consell d’Honor, ha obert expedients sancionadors a socis disconformes amb la gestió Torres, no ha ha complert el projecte inicial de la segona fase de Can Llong, modificat-lo sense passar per Assemblea i no deixa opinar els pares de l’Escola Santa Clara sobre el que afecta els seus fills.

Pel que fa al tema laboral, denuncia que Miquel Torres, Ha fet uns 40 acomiadaments, que l’ambient laboral és de crispació per por a “ser el següent”, hi ha baixes laborals per ansietat, que hi ha treballadors que han guanyat judicis i no han estat readmesos, ha externalitzat serveis minvant així la plantilla i ha ressaltat que “fins i tots els seus l’abandonen” fent referència a la vintena de membres de junta que han plegat.

Per últim, remarca, sobre el tema esportiu, que Miquel Torres s’ha oblidat del planter i els esportistes de base, centrant-se exclusivament en els esportistes d’èlit. A mode d’exemple, comenten que en 4 anys les esportistes de sincronitzada han hagut de pagar-se la participació en Campionats d’Espanya fora de Catalunya.






Us deixem alguns enllaços de premsa per poder ampliar la notícia: 



2 comentaris:

  1. Se acerca la hora de empezar a pedir responsabilidades por la mala gestión de esta junta directiva, encabezada por el Miquelet

    ResponElimina
  2. HO teniu molt fàcil. Us podeu presentar a les properes eleccions, que en 6 mesos ens hi plantem.

    ResponElimina