27 de nov. 2016

Plenari sense exercici econòmic

Dijous passat va tenir lloc el Plenari del Consell d'Honor.  En el mateix es van llegir dues peticions enviades per dos consellers, una d'elles, del Sr. Marià Gisbert, on amb el seu escrit desijtava sort a la nova junta del Consell d'Honor i demanava més trasparència. Recordem que Marià Gisbert va patir la represió Torres a finals del 2013, quan Miquel Torres li va aplicar una sanció de 20 mesos de soci per haver enviat una carta a la Direcció General de l'Esport on ell i diversos socis mostraven la seva preocupació per la situació econòmica, social i laboral del Club.

En la segona petició, un conseller demanava els motius de la no admissió de socis en relació a una treballadora que se li ha prohibit fer-se sòcia del club. Tot i que aquesta carta no la volien llegir, es va demanar que es fes arribar a la Junta Directiva. Aquest és un flagrant cas d'abús de poder per part del president i del que properament indignatscns facilitarà més informació.

Aquest va ser el segon Plenari en el que no es dona cap dada sobre la situació econòmica del club. Curiosament això passa des de que Isa Ortiz és presidenta del Consell d'Honor. Des de la seva entrada els Plenaris no parlen de temes rellevants. 

Des de la taula de la Junta del Consell d'Honor diuen que els números han de ser públics però com que no ho permeten es demana celebrar un Plenari Extraordinari per parlar de la situació econòmica després de l'Assemblea. Es porta el tema a votació i el resultat és de 34 vots a favor, 0 en contra i 4 abstencions. Tot i la preocupació manifesta d'algún membre de Junta per la celebració d'un Plenari Extraordinari, queda aprovada la proposta.

Pel que fa al tema econòmic, el que va quedar clar és que des de l'entrada de Miquel Torres hi ha una pèrdua de 4 milions d'euros (tenint en compte que no se saben els números de l'actual l'exercici), que en el tema de l'aigua joc se li han perdonat 500.000 euros a Dragados (properament ampliarem informació) i que s'ha passat tot l'any fent dinars i sopars, pagant-se així una campanya electoral amb els diners dels socis.

2 comentaris: