12 de des. 2014

La foto que s'ha perdut Miquel Torres

 

Per endavant volem felicitar a tots els nedadors de casa nostra que participen en els Campionats d'Espanya, que malgrat tenir uns pèssims gestors, porten el Club Natació Sabadell amb dignitat i fent que puguem sentir-nos orgullosos de la nostra entitat.

Avui a les piscines de Can Llong, Mireia Belmonte ha batut el rècord del món en 1500 metres lliures. No deixa de sorprendre'ns les gestes aconseguides per aquesta nedadora, que es va incorporar al Club Natació Sabadell la temporada 2008-2009 i que va haver de deixar-lo al setembre 2012, com volem recordar, de mala manera per culpa de l'egocentrisme de Miquel Torres.

Podem imaginar-nos la cara del president Sr. Torres contemplant des de la "seva" llotja, com la millor nedadora de la història, que ell va fer fora, ha batut un record del món davant els seus nassos i al mateix Club que ell presideix. I el més important...es queda sense poder fer-se la foto. Aquesta és la "marca CNS" característica del mandat Torres. 

Des d'aquí vagi la nostra felicitació per la Mireia, s'ho mereix!!

2 comentaris:

  1. Fins i tot va marxar de la piscina per no veure com li entregaven la medalla....per cert, lamentable actuació del Sr.Abella insultant al director de competició quan es va desqüalicar a la J.Pareja!!!! Quina mala imatge de club...lamentable els directius del CNS.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pel que es veu li va arribar a dir fill de p..., l'haurien d'obligar a presentar la seva dimissió pel mal exemple donat. Sr.Torres, vostè és responsable de les accions dels seus directius, hauria de pendre la decisió correcte i la única en aquest casos. Dimissió.

      Elimina