14 de des. 2014

Miquel Torres salva l'exercici in extremis

Demà es l’assemblea de socis compromissaris i com cada any, els socis compromissaris tenen problemes per saber els números com estan abans de l’assemblea. Si aconsegueixes que t’atenguin hi ha preguntes que no poden rebre resposta sense l’autorització del president. La Memòria que serè entregada demà tampoc es pot consultar a la web del Club, com sempre es pretén que el soci assisteixi a l'assemblea el menys informat possible, un cop més transparència zero.

Miquel Torres però està content. Tanca l’any amb 3000 euros en positiu. Una xifra que s'acosta als 7140 euros pressupostats, però que com veurem a continuació ha estat fruit de la casualitat més que no d'una bona planificació econòmica.


Si mirem el pressupost que presenta Miquel Torres per l’exercici 2013-2014, preveia un consolidat de 7140 euros en positiu.

El "bon" resultat de l'exercici s'explica gràcies a un dipòsit de 260.000 euros, que Torres va recollir del jutjat, quan el Tribunal Superior de Justícia, li va donar una sentencia favorable en els acomiadaments de 2011. Aquesta sentència està recorreguda al Tribunal Suprem a l’espera de ser una sentència ferma.

Si seguim analitzant ens trobem que en aquest any, Miquel Torres va vendre una restauració el mes de novembre de 2013, sense passar per cap assemblea. Segons Torres era un departament deficitari. Tampoc veiem la recuperació econòmica d’aquesta venta.

Se segueix en aquest any, amb una desorbitada despesa d’advocats, com sabem Torres canvia de bufet constantment i les demandes no paren.

Seguim perdent massa social i a Torres se li ha ocorregut l’intent a la desesperada d’una nova quota: la quota social. Aquesta quota consisteix en pagar 10 euros al mes i deixes de poder utilitzar les instal·lacions i en el moment que vulguis tornar a fer ús d’aquestes tornes a pagar la teva quota inicial. No es perd cap dret com a soci, només el fet de poder fer ús de les instal·lacions. Això li ha permès mantenir una part de la massa social (mantenir d’alguna manera el número de socis) però una gran pèrdua de ingressos. A part de fer una variació en les quotes sense passar per assemblea i salvant-se el Reglament de Règim intern.

Ens consta també que hi ha hagut un acord amb el Banc de Sabadell per recuperar una part dels interessos, però seran per destinar-los directament al patrocini de seccions esportives, que a dia d’avui ja tenen una gran part del pressupost, tenint en compte les grans retallades que han viscut el personal del Club.

Per l’any vinent pensa tancar l’exercici amb un pressupost similar al d’aquests any, cosa poc creïble degut a l’augment de despeses:

- A partir del gener de 2015,finalitza l’ERTO i actualitzar el sou dels treballadors/es en un 6 per cent d’augment.

- Devolució del capital amb el diferencial que va suposar en el moment que es va renegociar els préstecs (més d’un milió més anual).

- No hi ha cap previsió pels temes que es troben al jutjat actualment, com pot ser el del pàdel, que els hi demanen un milió i mig d’euros, entre d’altres.

No ens creiem el nou pressupost. No ens creiem res del que diu Miquel Torres, els tres anys de mandat i la poca transparència així ho avalen.

Lamenten no poder donar dades mes exactes, però la opacitat amb la que treballa la junta directiva no ens ho permet. Intentarem ampliar la informació un cop passi l’assemblea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada