4 de des. 2014

El Plenari del Consell d'Honor...decepcionant

Avui, dia 4 de desembre ha tingut lloc el Plenari del Consell d'Honor, reunió convocada dies abans de l'Assemblea per donar explicacions i presentar el resultat econòmic de l'exercici als Consellers/conselleres. Be, això seria el que s'ha vingut fent fins ara ja que en el d'avui no hi havia cap informació a debatre, totalment buit de contingut. Les quatre persones que formen la Junta del Consell d'Honor: 

Isabel Ortiz Morato
Presidenta
soci des del 3 de gener de 1983

Francesc Playà Campodarve
Vicepresident 
soci des del dia 11 de desembre de 1972

Marià Giménez de Pedro
Secretari 
soci des del dia 17 de desembre de 1985

Rafel Bernardo Berbel
Vocal 
soci des del dia 7 de desembre de 1988 


s'han limitat a aguantar el tipus a preguntes i comentaris d'alguns socis com per exemple quins motius els havia portat a formar part d'aquesta Junta quan no se'ls havia vist mai per un Plenari? O a la seva presidenta, per què havia deixat de ser membre de Junta Directiva per presidir el Consell d'Honor? 

Una gran decepció i pèrdua de temps per part dels assistents.  És evident i ha quedat clarament demostrat que Miquel Torres ja te el Consell d'Honor que volia, totalment dominat i sotmès a la seva voluntat. Una altre cosa més de les moltes que s'ha carregat. El més difícil d'entendre és que encara hi hagi gent disposada a prestar-se al seu joc. 










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada