12 de gen. 2014

El Préstec d'1,8 Milions d'euros podria ser il·legal

Segons els Estatuts vigents, la Junta Directiva pot hipotecar-se només en cas de voler adquirir, construir o millorar els béns patrimonials.

Art 44 dels Estatuts
Al Desembre del 2012 la Junta Directiva va sol·licitar un préstec d'1,8 Milions. El Banc com a garantia va demanar hipotecar les naus bessones del carrer Montacada.

Doncs bé, si fem un cop d'ull a la Memòria del 2013, s'afirma que dels 1,8 Milions d'euros del crèdit, 1,5 s'han destinat a re-finançar pòlisses de crèdit.



Així doncs estem davant un incompliment molt greu dels Estatuts, que només permeten hipotecar patrimoni quan es tracta de millorar els serveis als socis i no per tapar els forats provocats per la mala gestió de la Junta Directiva.

Un grup de socis simpatitzants d'Indignats CNS ha comunicat la seva voluntat d'emprendre accions legals contra la Junta Directiva per aquest cúmul d'irregularitats; accions que podrien acabar en una acció social de responsabilitat. Indignats CNS per la seva banda està preparant un dossier amb totes les irregularitats per enviar a la Direcció General de l'Esport. 

3 comentaris:

  1. no veo al de siempre en tele deporte ,sera´ que no lo han invitado ?

    ResponElimina
  2. Bona tarda, un cop més em tocat fons. Senyor President, si això arriba fins el final, tindrem judici, sentencia judicial,televisió... i vosté sortira mal parat, pero el club pitjor, molt pitjor, tot i això, cal dir que també li estant fent un seguiment els programes televisius de investigación......tot està dit. marxi com un digne president, com a persona, sinó deixarà el nom del club per terra....i no cal dir, el desastre de les seccions.

    Parlant de seccions, seccions d'aigua, sincro?? fitxant a carbonell..Perquè?????Imatge????Natació.....fa anys que no surt una Lourdes Becerra...culpa de qui????? Coach??no parlem del WP, el femení, fitxatges de fora, només la boia i la defensora de casa, americana hungara barcelonesas olotina...i a sobre l'entrenador diu per Barcelona que no li canvïnt l'equip molt..el mascuí...en la pitjor lliga de sempre i avui fent el rídicul..la golejada del any...pitjor que a l´últim classificat...equip desfet!!!!!Tot culpa seva i del director deportiu..Quina feina fa???entrenador de noies???treïen el lloc altres entrenadors per justificar un sou innecessari??? A sobre va dient mal del Club?? President canvii de rumb i seguirà...sinò es trobara amb un disgust i nosaltres els socis també.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esto ya no tiene solucion alguna , mientras le sigan lamiendo el culo los cuatro padres pelotas y asi debutan sus niñ@s en categorias superiores ¡

      Elimina