15 de des. 2013

Resposta al Comunicat de la Junta Directiva

Com comentàvem en l'anterior Post, la Junta Directiva va repartir durant l'Assemblea una nova carta en contestació a la nostra campanya informativa. Lluny de desmentir cap punt en concret de les nostres informacions, el comunicat de la Junta es limitava a ventar-se d'un suposat tarannà democràtic; paradoxalment, al mateix temps amenaçava d'emprendre accions legals contra la nostra plataforma. 

En primer lloc destacar que totes les informacions que Indignats CNS fa públiques són verídiques i es poden comprovar amb un simple repàs a les Memòries del Club Natació Sabadell. És més, com sempre que realitzem comunicats, es va enviar una còpia al Departament de Comunicació del Club Natació Sabadell i en cap moment se'ns va dir que aquesta informació fos inexacte.

En segon lloc, membres i simpatitzants d'Indignats CNS han rebut pressions i amenaces de tota mena per part de la Junta Directiva, però en els més de dos anys de vida d'Indignats CNS no s'ha obert cap procediment legal contra la plataforma. La frase "els nostres advocats estan estudiant emprendre accions legals" no és nova i l'hem pogut llegir en desenes de Burofax plens d'amencaces buides de contingut. Trobem que és un recurs menyspreable i totalment de covards. Des d'aquí instem al President Miquel Torres que si alguna de les informacions que hem fet pública és mentida, vagi directament als jutjats a presentar una demanda. De no ser així entenem que s'amaga darrera d'unes falses acusacions per mirar de desprestigiar-nos. 

La múltitud de Burofax amenaçadors contradiuen aquest tarannà democràtic que la Junta s'adjudicava.

Miquel Torres parla d'uns suposats mecanismes democràtics. Es refereixen a les propostes al Consell d'Honor que vam presentar i no van ser llegides? O potser a l'expulsió del soci Marià Gisbert? El Club ara mateix està en un dels períodes més obscurs de la seva història, amb Assemblees a porta tancada, expulsió de compromissaris, màxima opacitat, obertura d'expedients a socis... Per posar un exemple, us deixem amb un dels últims burofax enviat a una sòcia.

També crida l'atenció que parlin de la seva "tasca altruïsta", tenint en compte que en dos anys els privilegis de Miquel Torres i la seva junta sumen 35.000€; també que qualifiquin la gestió com a "honrada i rigorosa" tenint una desviació del pressupost d'un 485% i la sobtada dimissió del Vice-President econòmic

Voldríem deixar constància que mentre la carta carrega absolutament tota la responsabilitat de l'actual situació econòmica a l'herència rebuda per l'anterior Junta Directiva, el Director General va reconèixer  en l'últim Plenari que només el 2% del total de totes les pèrdues dels últims dos anys es podria imputar a l'anterior Junta Directiva

Com es pot comprovar més que un problema d'injúries o de provocacions, el que té en Miquelet és un problema amb la llibertat d'expressió. 

1 comentari: