1 de des. 2013

Noves expulsions de socis a les portes de l'Assemblea

Miquel Torres ha obert un expedient al soci #228 Marià Gibert Pous. El Senyor Gisbert és un dels socis més antics i més estimats al Club Natació Sabadell; és un referent en la defensa dels drets dels socis i treballadors de l'entitat i una de les veus més crítiques amb la gestió de l'actual junta.

Pel que indignatscns ha pogut saber el motiu de la sanció és una carta enviada a la Generalitat on ell i diversos socis mostraven la seva preocupació per la situació econòmica, social i laboral del Club. Tots els socis signants han estat expedientats. 

Aquesta és la carta que va enviar un grup de socis a diferents estaments oficials: Com es desprèn de la seva lectura, sols es demana recuperar els DRETS perduts, però ha indignat de tal manera a Miquel Torres que s'ha atrevit a obrir un expedient sancionador a un soci que reuneix les màximes condicions per ser anomenat soci de mèrit per la llarga vinculació i plena dedicació a l'Entitat, proposta que va ser presentada a l'Assemblea General Ordinària del 2010.

Amb aquesta sanció, Miquel Torres vol impedir que el soci pugui assistir al Plenari i a la posterior Assemblea del dia 11 de desembre. Amb aquest ja són 5 els socis amb un expedient obert i/o sancionats. 

Indignatscns es compromet a lluitar per la retirada de l'expedient sancionador del soci Marià Gisbert Pous que considerem totalment injust i un atac frontal a la democràcia i a un dret fonamental com és la llibertat d'expressió. 

2 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. “La ley de seguridad ciudadana” li ha calat fons president. Ha instaurat la por a expressar-se, la por a dir el que es pensa, ja que si ho fas ets expedientat en el Club Natació Sabadell.
    Amb el tema del Marià s’ha passat de la ratlla. Estic convençuda que en els anys 60 no hi havia tanta repressió al CNS. Ara que ens ha vestit els esportistes amb “la camisa azul” (fins i tot el color del blau del xandall a canviat), només falta que aprenguem a cantar “Montañas nevadas” o “el cara al sol”.
    Ja ens pot fer fora a tots, però si es pensa que així farà callar les veus crítiques amb la nefasta gestió que fa.... ho porta clar president!

    ResponElimina