15 de nov. 2013

La "sincro" és converteix en la nova joguina de Miquel Torres

Primer va ser el waterpolo amb tots els grans fitxatges estrella i que tots sabem com va acabar, no calen comentaris. Un cop passada l'obsessió pel waterpolo, li va tocar a la secció de natació, fitxatges "ocults", un tira i afluixa amb Mireia Belmonte, promeses incompletes, etc, ect.  i va arribar el final de la natació d'elit al CNS.  Avui hem perdut un dels millors entrenadors de la història, tant a nivell tècnic com humà i tenim les millors instal·lacions d'Europa on NO ENTRENA cap nedador de primer nivell. 

I ara, com no podia ser d'una altra manera,  li ha arribat l'hora a la secció de sincronitzada amb el fitxatge d'Ona Carbonell, la capitana de l'equip Espanyol de sincronitzada, guanyadora de dues medalles olímpiques i 7 més en el darrer Mundial. 

D'on surten els diners?  Doncs començant per les pròpies integrants de la secció de sincronitzada que han de fer front a tots els costos, inclosos els de la seva participació en competicions, desplaçaments, hotels, etc. etc... seguit dels treballadors que han vist disminuït el seu salari en una quantitat considerable, entre reducció i aplicació de l'ERTO; dels socis, que han de patir  totes les irregularitats  i recentment, de les 13 persones que ha "liquidat" amb la venda de la Restauració.

Purament és una gestió cara a la galeria, donar una imatge de cara en fora, que de cap manera es correspon amb la realitat interna, però en definitiva una molt mala gestió que està portant el club a nivells impensables fa dos anys, certament estan aconseguint tot un rècord


14 comentaris:

  1. Miquel Torres i la seva Junta Directiva quins poca-vergonya. MARXEU JA. Com podeu jugar amb la vida de mes de 150 treballadors, abaixant-lis el sou, fent-lis un ERTO, venent-los en una nova empresa, enganyar al soci cobrant-li més de quota…, acabar demanant esforços per pagar els capricis d’un president buit d’autoestima. Sou mala gent. M’encantaria que en una assamblea sortis un “David Fernàndez” sandàlia en mà, expressant-vos el menyspreu que provoca el vostre abús de poder dins del CNS.
    Em repugna la vostre manera de fer. Espero Miquel Torres que tots els judicis que tens i tot el mal que has fet el paguis algún dia, i tornant a David Fernàndez acabaré amb una frase seva: “Nos vemos en el infierno gànster” el diccionari diu que un gàngster és una persona sense escrúpols disposada a tot per a aconseguir els seus objectius i això el defineix molt bé senyor Torres.

    ResponElimina
  2. I mentres la presidenta de la secció de sincro, C.C., va callant i permetent aquest disbarat tot i que en petit comitè és molt critica amb les decisions que prenen el Torres i el R.Abella....
    Si Torres que et quedi clar que no tens cap suport realment fidel dintre de l' equip professional del club. No hi ha ni un DT d cap secció , ni cap responsable que t' aguanti ni aprovi les teves decisions. Quan parles amb ells no entenen res de res...només tenen por d' acabar com I.Perez ja saps...la veritat és que estic content perque se que no pots confiar en ningú i tu tambe ho saps oi? Jajajja. Deus sentir- te un bitxo raro quan passajes pel club oi? Tranquil ho ets, però dels dolents! Saps que fan els teus treballadors quan arriven a la feina? Al entrar mirar si el teu put...cotxe està al parking per saber si t' han d' aguantar totes les teves batalletes de iaio...criticant a altres companys o rajant de les institucions o federacions...ets penòs...sou lamentables. No us respecta cap treballador, només tenen por de perdre la feina però un dia tot acaba i pot ser algú us trencarà la car...a tu, o al M.V. dels pebrots o al mamporrero de R.A ( goset) o aquell q ha sortit duna viñeta d' un Tebeo...
    R.Marti com has perdut com a persona noi...fitxat com t' evita la gent...bueno a tots de fet o és que no ho noteu? Quina pena sentir que la gent del club t' esquiva en contes de voler saludar-te. Que heu fet amb el nostre club? I deixeu de mirar cap al passar per buscar excuses o no veieu que el vostre mandat ja forma part d' aquest passat? Q anem pel 3 put...any capu... i que collons heu fet? Ho pagareu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La presidenta de la sincro parla malament del president perquè el seu pare també ho fa. Es va passar totat la campanya electoral criticant a Miquel Torres i després per darrera anava a demanar que el votessin i també assistia a reunions que es feien amb l'equip del Torres. Però fent això n'ha tret profit, perquè si no hagués estat per canvis de favor qui hagués fet director a aquest senyor? La gent fa el que mama a casa.

      Elimina
    2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  3. En la escueta nota facilitada por la entidad, Ona señala:
    «Quiero ayudar a que la sección crezca más. Las
    instalaciones del Club son fantásticas y seguro que se
    puede trabajar muy bien».César Villegas, presidente
    del Kallipolis, club con el que nada desde los 10 años,
    dijoque Carbonell «recibió una oferta del Sabadell que
    nosotros no podíamos igualar». Diari Sabadell.

    I mentres a la resta de treballadors ere i baixada salarial...

    ResponElimina
  4. Rumors de noves dimissions al cns!

    ResponElimina
  5. En sembla que es el Ballart

    ResponElimina
  6. Dimissions de Junta, de dos dels que estaven des de bon començament... Apostes?

    ResponElimina
  7. Ferran Mauri (que no se a que es dedica) i Pere Nicolas vicepresident economic. Dimissions despres de l'assambea de socis compromissaris.

    ResponElimina
  8. Rajoy i Torres parlen igual, la mala gestio, els sobres de barcenas,... tot es culpa de l'herencia rebuda.

    ResponElimina
  9. Nova joguina? No oblidem que al darrera hi han persones: treballadors, noies i families...
    Que es compri un memori per jugar si us plau!
    I així de pas reforça la memòria que la té fatal i no s' enrecorda dels 100 punts dels seu programa electoral !!!! Impulsar la secció de sincro deia...aquest només impulsa el seu ego. I mentres ell fitxa els pares ens ho tenim de pagar absolutament tot. Sr. Miquelet Torres vostè fa el que vol amb els nostres diners i ni la seva junta aprova les seves lamentables decicions bueno tampoc tenen l'opció de fer-ho ja que la majoria de cops es menjan el marró quan ja està tot fet. Ja té sustitut pel "pobre" vicepresident econòmic?

    .

    ResponElimina
  10. Lo que realmente pasa en club, ni ellos mismos lo sabe, solo los trabajadores, no todos estan en el mismo barco. Necesitamos saber señor Torres, hacia donde lleva la nave, que dirección, la verdad es que es necesaria, solo le quedan tres apoyos de la junta, estan solos, aguantar para la foto del centenario? Tenga mas dignidad, esa que presume, y que no tiene, porque esta jugando con el futuro de muchas familias. Pero ¿qué pasa con el ERE cuando se acaba el plazo para el que estaban previstos? Pues que si la situación de la empresa no ha mejorado —algo bastante complicado según está el panorama económico— la empresa tendrá que decidir si presenta otro ERE temporal o se deshace de parte de su plantilla. Tiene la lista echa verdad, pues adelante, tome decisiones con su equipo de gestión, que por cierto, cada dia estan fumando o tomando el vermut en el bar, cuando los demas empleados estan haciendo labores o tareas. Los socios se lo agradeceremos. Por cierto, el ERE temporal no es una solución en sí mismo. No vale plantearlo para retrasar el problema y no sirve si no se buscan, mientras tanto, otras soluciones". Y, además, los Expedientes temporales no pueden encadenarse sin fin. "Los trabajadores pueden estar, como máximo, dos años cobrando el paro. Pero hay otros que a los que no les corresponderá tanto tiempo así que cuando consuman su paro, tendrán que despedirlos". Ha explicado todo esto a la junta. Por último, es un Club acuático, donde estan las grandes secciones?? Natación con amateurs al frente? WP con el dirigente al mando a destruido toda la cantera y un primer equipo con opciones de futuro, el femenino va solo, pero cobrando un buen dinero, sincro....Plantease el futuro, queremos lo mejor para el club, tome deciones. Los socios queremos la verdad y respuestas.

    ResponElimina