7 d’oct. 2013

Miquel Torres pretén vendre's la restauració.

Miquel Torres i la seva Junta Directiva han fet oficial avui la seva intenció d'externalitzar el servei de restauració del Club, amb els seus 13 treballadors. 

Si es du a terme l'externalització del servei, la mesura serà aplicada, com ja ens té acostumats, sense cap tipus de consens ni consulta als socis. De fet no estava prevista ni als pressupostos, ni al Pla de Viabilitat que es va presentar fa pocs mesos i que va comportar un ERTO i importants baixades salarials. Els treballadors del Club van acceptar una sèrie de retallades a canvi de recuperar els seus drets passat els dos anys. Pel que es veu Miquel Torres no en té mai prou.

No és la primera vegada que Miquel Torres prèn mesures desesperades davant la falta de liquidesa. La seva mala gestió l'ha empès a mal vendre la cogeneració i a sobre-hipotecar patrimoni per tal de salvar els comptes. Un cop més es demostra la incapacitat d'aquesta Junta per gestionar el Club a mig termini. 

Si l'externalització tira endavant es preveuen movilitzacions. 

2 comentaris:

  1. Si se manifestaran todos los trabajadores en la puerta ,no dejando entrar a nadie o se convocara huelga indefinida y los socios se quedaran sin servicio todo se haría mas publico ,pero como nos gusta que nos lo den todo sin hacer nada y tragando sin apoyarse entre ellos mismos,pues ,nada ajoooooo y aguuuuuua que hay mucha.'¡

    ResponElimina
  2. La meva solidaritat a tots i totes els afectats i afectades de restauració. No abaixeu el cap i demostreu que esteu més units que mai. Lluiteu pel vostre lloc de treball i no permeteu que res us acovardeixi.
    Miquel Torres quan va entrar us va prometre un munt de mentides i on era el president en el moment de notificar-vos que us ha venut? La seva mala gestió l’ha portat a vendre un departament amb 13 treballadors!!!!! Senyor Torres li recordo que l’esclavitud es va abolir a principis del segle XIX, ja que es va considerar als esclaus com persones lliures.
    No deixeu que un president sense escrúpols, avalat per 19 membres de Junta Directiva, us amarguin la vida. Defenseu els vostres drets, ja que ningú ho farà millor que vosaltres. A ells els importa ben poc que darrera tingueu fills o família que depengui de vosaltres, la seva incapacitat de gestionar i un “orgull” demacrat, no permet tenir la sensibilitat per veure aquestes coses.
    Tot el meu suport, junts podrem.

    ResponElimina