28 de set. 2013

El CNS va amenaçar el mitjà que va fer públic el malestar de Fred

Finalment s'ha fet pública la marxa de l'entrenador Fred Vergnoux del Club Natació Sabadell. La relació entre el tècnic i la Junta Directiva fa temps que s'ha anat deteriorant degut a les retallades a l'entitat. Malgrat que la notícia és avui a tots els diaris, va ser el mitjà Natacción qui va destapar les males relacions entre les dues parts.

El CN Sabadell enlloc de guardar silenci va reaccionar contra aquesta publicació amb amenaces i intimidacions típiques d'un règim totalitari. De la mà del Departament de comunicació, es van enviar cartes al director de Natacción per intentar silenciar el cas.

"Después de ver tu artículo sobre Fred y el CN Sabadell [...] te pido por favor una rectificación. [...] en ningún caso queremos llegar hasta acciones legales como si han hecho nuestros abogados con otras páginas."


Quan l'intent de censura no va funcionar, va ser el Director General Francisco Luna que va tornar a intentar-ho enviant un segon mail amb més amenaces:

[Informació sobre el contracte] ha sido obtenida de forma ilícita, hecho que como bien usted sabe constituiría un delito.

Crida especialment l'atenció quan el Director de Comunicació fa referència a les accions legals empreses contra pàgines webs. De quines webs parla? No serà Indignats CNS, ja que aquesta web no té cap procés legal obert. Potser en el fons Miquel Torres és conscient de que fora les parets del Club existeix la llibertat d'expressió i la llibertat de premsa i al no poder recórrer a la justícia per censurar les veus que critiquen la seva mala gestió, ha de fer servir les úniques eines que li queden: l'amenaça i la intimidació.

2 comentaris:

  1. Las amenaces per part del Club es fan a partir d'aquest article http://www.nataccion.com/el-historico-cn-sabadell-directo-al-naufragio/

    ResponElimina
  2. A ver si nos aprendemos todos el Cara al Sol y lo cantamos en la Coral del Club (si todavia existe). Vaya tela.

    ResponElimina