8 d’oct. 2013

Miquel Torres ja s'ha venut la restauració del CNS

Tot i que en un principi es donava com una possibilitat, un cop més Miquel Torres i la seva Junta Directiva informen quan els fets ja estan consumats.

En la reunió que Direcció General va mantenir amb els treballadors es va assegurar que no hi havia firmat cap acord;  res més lluny de la realitat,  ja que a partir del dia 1 de novembre una empresa externa es fa càrrec de la restauració del CNS. 

Com sempre,  Miquel Torres i tota la seva Junta Directiva actuen per lliure, i un cop més han fet servir la seva autoritat, menyspreant els treballadors i socis de l’Entitat.

En cap moment cap membre de la Directiva  ha donat la cara davant d’aquests treballadors que estan disposats a arribar on faci falta tal i com van expressar ahir. Avui, però, en un intent de salvar la crispació, el director general i un membre de l’empresa que es fa càrrec del servei han demanat fer entrevistes personalitzades amb cada una de les 13 persones. La manipulació  a la que ja ens tenen acostumats i el “divide y venceràs” esperem que no serveixi en aquesta ocasió.

La mesura respon a un intent desesperat d'aconseguir liquidesa, tal i com va fer amb  la venda de la cogeneració, i ha estat presa sense cap tipus de consens ni consulta, de fet no estava prevista ni als pressupostos ni al Pla de Viabilitat que es va presentar encara no fa l'any i que va comportar un ERTO i importants baixades salarials. Els treballadors del Club van acceptar una sèrie de retallades a canvi de recuperar els seus drets passat els dos anys. Pel que es veu Miquel Torres no en té mai prou, la mala gestió d'aquesta Junta Directiva l'ha empès a mal vendre patrimoni i a sobre-hipotecar el Club per tal de salvar els comptes. Un cop més es demostra la incapacitat d'aquesta Junta per gestionar el Club 


1 comentari: