14 de des. 2012

L'Assemblea aprova el crèdit

Ahir 13 de Desembre, l'Assemblea General de Socis Compromissaris va aprovar el crèdit d'1,8 Milions d'euros que comportarà la hipoteca de les naus bessones, així com noves retallades salarials. Era el tercer cop que es presentava aquest mateix tema i aquest cop la Junta i el propi Miquel Torres van assegurar l'aprovació, amb l'assistència de "velles glòries" que portaven molts anys sense trepitjar el CNS, i amb una votació molt "precipitada" . 

Se'ns fa difícil entendre com es pot aprovar una cosa així i no qüestionar-se el perquè s'ha arribat a aquest punt.  Cal recordar que quan aquesta Junta presidida per Miquel Torres va heretar el Club, en el mes de maig 2011, l'Entitat mantenia un equilibri econòmic, malgrat la crisi que ens envoltava. En el decurs d'aquest 18 mesos, aquesta junta ha portat el Club a la ruïna total; obres, fitxatges d'elit, contractacions d'amics i un llarg etc. fins arribar al punt que, aquest matí han comunicat al Comitè d'Empresa la posada en marxa d'un ERO parcial que afecta a tota la plantilla, acompanyat d'importants retallades salarials. 

Això ha caigut com una bomba en els treballadors del Club, ja que era una cosa totalment desconeguda i de la que ni tan sols se'n va donar compte a l'Assemblea. Un cop més la opacitat d'aquesta Junta Directiva queda totalment demostrada. 

I amb tot això tenen "la bona idea" de convidar a tots els treballadors a un Sopar de Nadal.  Què ha de passar més abans de fer-los fora??


1 comentari:

  1. Suposo que com a mi, molta gent aquest cap de setmana no pensa en un altre cosa… Quan van començar les últimes eleccions al CNS, els actuals membres de Junta Directiva i el seu president, van recollir signatures i demanar el vot, basant-se amb un munt de mentides i promeses que no s’han complert mai… Lluny de voler abandonar aquesta manera de fer, han seguit mentint en el llarg de l’any i mig que porten de mandat. Des del primer dia que Miquel Torres es president, no n’ha fet una per millorar la viabilitat del Club, si no més aviat al contrari. Quan va entrar, aquell estiu va triplicar la vigilància del Club, amb una empresa externa de seguretat, amb l’elevat cost que això suposa, van parar totes les campanyes de captació de socis (a dia d’avui n’han perdut 5000), va anar treballador per treballador i va augmentar jornades laborals, renovacions de contractes, ... per intentar caure més simpàtic. Va fer un organigrama, que des del primer dia que s’ha posat en marxa que no ha funcionat, ja que es va assegurar d’augmentar els càrrecs de responsabilitat, per d’aquesta manera poder comprar els resultats d’unes eleccions sindicals, va ser un esforç inútil, ... A nivell d’esport d’elit i obres, no cal dir-ho la milionada gastada perquè a dia d’avui ho sap tothom. Han incomplert un contracte amb l’empresa del Pàdel, que se suma el munt de judicis que tenen pendents, ha treballat amb més bufets d’advocats que l’Undargarin …
    Els que coneixem i estimem el Club, sabem que hi havia marge suficient per tirar-lo endavant sense haver de tocar els sous dels treballadors/es, però aquesta Junta a dia d’avui encara no tenen ni idea de com funciona l’Entitat.
    En el últim plenari i última assemblea, va haver socis que van preguntar com es faria el tema de la baixada salarial, un vicepresident va dir que no s’amoïnessin que això ja estava parlat amb el Comité d’Empresa i que estaven a punt d’arribar a un acord i signar. També davant la pregunta de com s’aplicaria, van respondre, que encara no ho tenien clar. Com pot ser… El dia següent a l’assemblea, comunicaven al Comité d’Empresa l’ERO i la baixada salarial. Ningú sabia res. Aquesta Junta Directiva, no té escrúpols, menteix l’assemblea, menteix al Plenari i es queda tan ample.
    La majoria de membres de la Junta, es passen el dia criticant la manera de fer de Miquel Torres i excusant-se en que ell es el que ho dirigeix tot, que moltes vegades fa coses sense consensuar-les. Però la hipocresia, també es marca de la casa.
    Vull fer saber a aquesta Junta, que darrera d’aquests treballadors/es hi ha vides, persones amb famílies, que viuen del Club. Els 21 membres de la Junta inicials i els que s’han anat afegint sou culpables d’això, perquè ningú ha fet res per reconduir la situació. Si es que teniu consciència, espero que el pes d’aquesta no us deixi dormir… La veritat es que la desastrosa gestió ha fet que la vida dels treballadors/es del Club, s’hagi vist truncada per la ineptitud d’aquesta Junta directiva.
    Si fos treballadora del Club, no aniria el dia 21 al sopar de Nadal, més que res, per evitar engegar-los a prendre.... L’ERO i la baixada salarial es el lot de Nadal d’aquest any? Quina poca vergonya.
    La meva mostra pública de solidaritat amb els treballadors/es del Club i animar-los a tirar endavant, estic convençuda que més tard ho més d’hora la vida posa a cadascú al seu lloc.

    ResponElimina