4 de gen. 2013

Destapem la Gestió I

El mes de juliol de 2011 Miquel Torres, acomiada 6 persones "al·legant" motius econòmics. Dies abans havia reforçat el primer equip de waterpolo amb grans fitxatges, que va fer que fos l’únic equip espanyol a competir a nivell europeu. Molta premsa se'n va fer ressò.

Miquel Torres i la seva Junta,  lluny de voler abandonar el desig de conquerir Europa, es carrega l’equip de la casa i torna a fer fitxatges de luxe. Mirant les últimes noticies esportives ens crida l’atenció les declaracions fetes per l’entrenador de l’equip de waterpolo Gaby Hernàndez.

"És la primera vegada a la història del CN Sabadell que farem un desplaçament en cotxe [...]  Segurament tal i com estan les coses no serà l'últim cop que viatjarem així"

Aquesta és la gestió de Miquel Torres i la seva Junta, en el mes de desembre, el pressupost per la secció de waterpolo del primer equip s’ha quedat a zero i han de viatjar amb cotxes particulars conduits  pels jugadors. 

Recomanariem a l'actual Vicepresident Econòmic, Pere Nicolàs, professor de la UAB, que es llegeixi el llibre que ell mateix va escriure: "Elaboración y control de Presupuestos".



Mirat des d'aquesta perspectiva, quina credibilitat ens pot merèixer el Pla de Viabilitat confeccionat per aquesta Junta? Un cas clar de mala gestió, pressupostant diners per a les seccions que ni tan sols tenen. 

3 comentaris:

  1. Una de les estrelles, l'americà James Krumholz durant els 3 primers mesos no ha cobrat. No sé si ja li ham pagat però això demostra com acabarà...

    ResponElimina
  2. Fins aquest maravellos any en que està el sr. Miquel Torres, les revisions mèdiques obligatories que havien de pasar els nostres fills jugadors de waterpolo, eren gratuites. Aquest any l'hem de pagar 30€!!!!! Visca la bona gestió!!!!!!

    ResponElimina
  3. Aquarapid ja no ven banyadors del CNS.
    Turbo esta a la espera de no se que..
    No tan sols el club no dona l'equipacio gratuita als seus jugadors infantils,alevins,cadets, sino q ni tan sols tenim opcio a comprar-la.
    La proxima temporada haurem d'anar cadascu amb el que pugui.
    Quina pena! Que trist! L'estat lamentable de desprestigi de Sabadell i les seves institucions sembla imparable!
    ...pero ningu asumeix cap responsabilitat.

    ResponElimina