15 de juny 2012

Cartera enlloc de Cantera

El Club Natació Sabadell fa fora a 7 Jugadors de Waterpolo, 6 dels quals són de la cantera per poder fer nous fitxatges. Els rumors diuen també que Dani Ballart, tot i ser director tècnic de Waterpolo no pot gestionar el primer equip masculí, però si va poder comunicar a un tècnic, amb més de 25 anys d'història al Club, primer com a jugador i desprès com a tècnic, que ja no comptaven amb ell cara la propera temporada. No deixa de sorprendre la manera que tenen de treure persones "de la casa".

Les Promeses electorals de Miquel Torres

Miquel Torres, que va prometre durant la campanya electoral apostar fort per la cantera, s'ha aprofitat que la resta de Clubs estan reduint plantilla, per fer grans fitxatges.


Des d'aquí volem reivindicar la tasca de la cantera del Club Natació Sabadell i a la vegada donar el nostre suport a totes les persones que per la única raó de sentir i estimar els colors del Club, han estat menyspreades per aquesta Junta Directiva.


Volem posar el nostre blog a disposició dels que tingueu la necessitat d'expressar-vos.

18 comentaris:

  1. És vergonyós que la directiva els permeti fer i desfer com volen. Ja no existeix el concepte de filosofia de club. També van demanar a Carrillo que marxés per estalviar diners (estem bojos?????) això si després qe als que manen no els hi faltin els luxes.
    Marko Cuk un dels grans referents tambe marxara perqe li demanaven qe es rebaixes el sou... Lamentable tot plegat.
    S'han carregat als homes de la casa com Moreno i Millan icones pels nens, i a les joves promeses i futurs internacionals com Carabí i Sánchez... On anirema a parar amb els Piralkov i Vallès (quin ffutur tenen???)
    Senyors aixo no va bé i des de dalt s'ho miren només pensant en fer-se la foto.

    HEM PERDUT LA IDENTITAT, L'ANY QUE VE VEUREM L'EQUIP I NO ENS SENTIREM PARTICEPS...
    FELICITATS DIRECTIVA!

    ResponElimina
  2. Doncs sí, la persona que té la vara de mando del primer equip... el míster... volia cedir el Oscar Carrillo al CN Barcelona.... me'n faig creus quan ho penso... i carregant-se els jugadors de casa, que són necessaris per tenir el nexe entre l'equip i l'afició, sens dubte no són decissius, però SI NECESSARIS!!!! què PRETENEN, omplir l'equip amb jugadors d'equip de fora, que duraran 1 any i prou???.

    Sincerament, prefereixo no guanyar res de res però sentir-me identificat amb l'equip que no pas un equip de Mercenaris que NO em representen.

    Es que ningú hi fotará mà amb això... em sembla que el presi de la secció ja ha plegat fa uns dies... i Ballart no s'acosta al primer equip... com diu el del APM, ."es un suspenso total!"

    Que Déu ens agafi confessats.

    ResponElimina
  3. Xavi Balaguer, Pere Carrasco, Mercedes López, Rupert Navarro, Jordi Millán, Enric Moreno, Carlos Sánchez, Adrià Carabí, tot l'Equip B CNS 2016... TOTS gent de casa que senten els colors, bons professionals i bons esportistes, TOTS AL CARRER i per la porta del darrere!!! Oscar Carrillo qüestionat!!

    Hem perdut l'essència, la identitat i la feina de molts anys!!!

    És clar, què es pot esperar de'n TORRES, un personatge egocèntric, sense sentiment de Club i que només li importa el SEU present? Ha demostrat sobradament que no li ha importat el passat ni li importa el futur del Club!! Només li importa tenir el CNS per a la seva imatge i al seu servei personal!

    Ballart, Hernández, R. Valls (treu-te algun títol!!)i demés mercenaris, només voleu cobrar i guanyar a cop de cartera!! Tots plegats ho trinxareu tot i després marxareu, oi??

    NO VOLEM TITOLS DE MERCENARIS A PREU D'OR!!!

    Rosendo, Montserrat, Vidal, Mauri, comisió de wp... què pinteu?? Plegueu!!! Ah! que potser hi esteu d'acord!!

    Ara bé, no voliem Torres, doncs aquí tenim el Club Natació TORRES!!!
    ENS HA ENGANYAT A TOTS EN MASSES COSES!!

    Ens ensorrareu econòmica i esportivament i ens deixareu un forat que feines tindrem en aixecar el Club, però a tota la directiva us perseguirem i us demanarem responsabilitats!!!

    VISCA EL CN SABADELL!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Senyor anònim,
      Respectant al màxim les reivindicacions d'aquest fòrum i sense posar en dubte la vàlua de molts dels esportistes aquí esmentats voldria només fer-li un aclariment.
      Parla de que sóc un mercenari i que m'he de treure no sé quin títol
      ...doncs bé , per a la seva informació(només des de la ignorància o des de la mala fe es pot insultar una persona en un blog de manera anònima) li diré que la meva col.laboració puntual amb el primer equip del CNS aquesta temporada ha estat totalment desinteresada,ha estat per amistat personal amb el primer entrenador i no he cobrat ni un euro del club. He dedicat algunes hores a intentar ajudar al primer equip a assolir els millors resultats de la seva història, hores "robades" a la meva feina i a la meva família.He tingut el plaer i la sort de compartir aquesta temporada amb un equip fantàstic.Els meus títols són cosa meva igual que la meva formació professional que òbviament no va lligada amb aquest esport.
      Torno a manifestar el meu respecte per les vostres reivindicacions ara bé ,insultar anònimament persones que no coneixes et desacrediten.
      Em despedeixo de vos...senyor anònim amb nom i congnom perquè no hauria de donar explicacions a covards com vosté però no puc suportar les coses injustes ni les mentides.

      Ramon Valls Leon.

      Elimina
  4. Quina pena fa que uns quants pocavergonya es carreguin la feina de tanta gent durant tants anys.

    No volem guanyar a qualsevol preu, volem competir donant-ho tot!

    Entre el que es fa amb els jugadors de waterpolo, el intent de rebaixar un 20% (20%!!!!) als treballadors del club (efectivament, aquests treballadors que potser no son ni mileuristes) i l'estat i renovació d'alguns equipaments s'ho estan carregant tot!

    ResponElimina
  5. Señores directivos del Club Natació Sabadell, aquí expongo mi indignación:
    Me siento avergonzado de lo que está sucediendo en la sección de waterpolo. El señor Dani Ballart (director técnico de la sección) no mantiene relación alguna con el entrenador y delegado del primer equipo. Me cuesta entender como quieren que haya una buena dinámica de trabajo y una correcta administración de la plantilla, es decir bajas y altas de jugadores. Esta temporada han desestimado a 7 jugadores de momento, entre los cuales se encuentran deportistas con mucha juventud y una esperanzadora proyección , y otros con contrastadas trayectorias deportivas.
    Los resultados deportivos en la temporada 2011-2012: Campeón de la Copa del Rey, subcampeón de Liga y Copa Len, són el mejor resultado de la historia del Club.
    Señor presidente has perdido toda la credibilidad, en campaña electoral decías todo lo contrario a lo que está sucediendo. Dijiste que la cantera sería la principal fuente para abastecer al 1er equipo de waterpolo, te llenaste la boca diciendo que la mayoría de los jugadores serían de la casa, saliendo de las categorías inferiores. Gran mentira cuando sabemos que vas a eliminar el equipo absoluto “b” y te has cargado mucha gente que lleva varios años en el club y que lo lleva en el corazón.
    Palmarés de los jugadores con los que no cuenta el entrenador Gabi Hernández:
    Adrià Carabí: 20 años, Subcampeón de Eurocup Júnior 2012, Subcampeón del Mundo Júnior 2011, Campeón Copa del Rey 2012, Jugador Revelación Copa del Rey 2012 y Subcampeón Copa Len 2012.
    Enric Moreno: 24 años, 3º Campeonato Europeo Júnior 2009, Campeón de la Copa del Rey 2005 y 2012, Campeón de la Supercopa 2006 y Subcampeón Copa Len 2012.
    Jordi Millán: Campeón Copa del Rey 2005 y 2012 , Campeón Supercopa 2006 y Subcampeón de la Copa Len 2012.
    Carlos Sánchez: 20 años, Subcampeón del mundo Júnior 2011, Subcampeón Eurocup Júnior 2012, Campeón de la Copa del Rey 2012 y Subcampeón de la Copa Len 2012.
    Èric Marsal: 27 años, Subcampeón del mundo Júnior en Mar de Plata (Argentina) 2005, Campeón de la Copa del Rey 2012, Jugador preseleccionado para las Olimpiadas de Londres 2012 y Subcampeón de la Copa Len 2012.
    Matej Nastran: 32 años, Campeón Copa Len, Campeón Copa y Liga Serbia, Campeón Copa y Liga Eslovena, Campeón de la Copa del Rey 2012, Subcampeón de la Copa Len 2012.
    Marko Cuk: 28 años, Campeón Copa y Liga Serbia 2002, Campeón Copa del Rey 2012 y Subcampeón Copa Len 2012.

    ResponElimina
  6. Y por si la actual directiva no lo sabia:
    El CNS, ha tenido siempre y en especial en la última decada la mejor cantera de España, que lo ha ganado TODO, y al decir TODO, me refiero a eso a GANARLO TODO absolutamente, año tras año y consecutivamente y además por duplicado, pues en cada categoría se ha ganado en las dos temporadas que forman parte de la misma.
    Campeones de Catalunya en categoría INFANTIL.
    Campeones de España en categoría INFANTIL.
    Campeones de Catalunya en categoria CADETE-
    Campeones de España en categoria CADETE-
    Campeones de Catalunya en categoría JUVENIL.
    Campeones de España en categoria JUVENIL.

    En las vitrinas del club se pueden ver los trofeos de nuestros canteranos.

    ResponElimina
  7. Els nens i nenes no fan sortir a la foto que és l'únic que interessa al senyor president. Aquesta manera de fer no ha fet més que començar, i no serà només al waterpolo, serà així a la resta de seccions. El Miquelet ha estat 30 anys sense viure ni preocupar-se pel nostre Club, això ja s'ha comentat en més d'una vegada, algú encara creu que té SENTIMENT DE CLUB? O NOMÉS EGO PERSONAL? Possiblement farà el millor equip de waterpolo a costa de retallar als treballadors, pujar les quotes als socis i eliminar les despeses necessàries per mantenir els equips de base, però això ja ho deia al seu programa electoral... NO??? MOCIÓ DE CENSURA JA!!!!!!!!

    ResponElimina
  8. Que verguenza!!!! Encima se cargan el filial y echam a todos los chavales a la calle. Jugadores de la casa y con futuro qe deberan emigrar para triunfar... Esta es la apuesta de cantera de pa que hablaban??? Nos estan engañando a todos, es intolerable. Directiva estais destrozando nuestra identidad! Esto no es el CN Miquelet Torres... Fuera ya! Queremos a la gente de la casa y no a vosotros mercenarios!
    Mucha suerte a todos los canteranos, y esperemos que alguien echa rapido a estos dirigentes que solo miran por ellos...

    ResponElimina
  9. Penoso, vergonzoso, vomitivo.... ánimo a todos los chavales y entrenadores de la casa. Lamentable la gestion por parte de los iluninados de turno. Ahora traeran a los amiguetes de farra del señor D.B. y cachondeo y a chupar del bote....

    ResponElimina
  10. Mare meva... CNS qui t'ha vist i qui et veu,..

    ResponElimina
  11. La próxima temporada la junta directiva con su flamante presidente acompañada de "su" Dani Ballart solos en la piscina con "su" equipo de mercenarios. Es lo que se merecen.

    ResponElimina
  12. Aixo es la fi de molts anys de club...

    ResponElimina
  13. L'anterior directiva i direcció tècnica van haver inclús de renunciar a participar en competició europea fa tres temporades per poder mantenir aquest equip 'B' en competició nacional per necessitats pressupostàries.

    ResponElimina
  14. Sº presidente,Miquel Torres aqui estan los jugadores que quereis fichar para el futuro deportivo :Svilen Piralkov:37 años,Xavier Valles:33 años muchas gracias por la juventud

    ResponElimina
  15. Sº Miguel Torres, presidente del CNS:

    Cuando tienes la intención de abrir la cubierta movil del(Aiguajoc)
    ¿no quiero creer que sea por que si se abre igual no se pueda zerrar por que ahi una pieza apunto de romperse no creo que sea por presupuesto?
    pero tienes presupuesto para Euro Cup Men

    ResponElimina
  16. FUERA YYA, estamos hartos ! Se rien de nosotros

    ResponElimina