20 de juny 2012

La peculiar gestió econòmica de Pere Nicolàs


Pere Nicolàs, l'actual Vicepresident Econòmic, és juntament amb el President Miquel Torres el màxim responsable de les arques del Club Natació Sabadell.

Nicolàs, de 64 anys, Doctor en Economia i Empresa és també professor de la UAB i ha tingut una trajectòria lligada al Club a la secció d'Atletisme. Pere Nicolàs a més va ocupar el mateix càrrec que ocupa durant als anys 2002-03 a la Junta de Carles Ibars de la que Miquel Torres en va ser Vicepresident. 

Malgrat la bona preparació pel càrrec que sembla tenir, la realitat és que l'actual gestió financera del Club és com a mínim peculiarDurant el període de campanya electoral Nicolàs va fer una presentació amb una sèrie de promeses. 


Pere Nicolàs amb Miquel Torres a la presentació
1. El diner del Club és del Soci
2. S'ha d'administrar amb molt de seny i transparència.
3. No es pot gastar ni un euro sinó hi ha un retorn al soci. 
4. Auditoria Comptable.
5. Control pressupostari / control de la despesa. 

Tot i la bona intenció de les promeses electorals, la realitat ha acabat sent totalment a la inversa. Tenim acomiadaments massius d'esportistes i treballadors, mobbing i retallades salarials al mateix temps que es produeixen noves contractacions d'amics de la Junta Directiva, fitxatges de luxe pel Waterpolo i som l'únic Club que encara aposta per Europa a cop de talonari. 

Una situació totalment insostenible que demana el sacrifici de molts per satisfer els privilegis de Miquel Torres i els seus amics.  Costa de veure a on queda el seny i la transparència que prometia la Junta Directiva. La gestió de Pere Nicolàs perd tota credibilitat quan veiem que Miquel Torres, lluny de renunciar als seus privilegis auto-proclamats, s'indigna quan algu li demana responsabilitat. L'economia que havia de ser la del "retorn al soci" ha acabat sent la de "sortir a la foto".  

El curiós del cas és que si l'únic que volia Torres era que parlessin d'ell, ho ha aconseguit, només s'ha de passejar un pel Club per veure com socis,  esportistes, treballadors i aficionats al waterpolo s'enrecorden de Miquel Torres, de la seva Junta Directiva i de la indignació que els provoca les seves promeses trencades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada