12 de juny 2012

L'Art de Manipular

Avui, a la vigília de l’Assemblea de treballadors/es del Club Natació Sabadell, la Junta de Miquel Torres, signa aquesta carta i fa que sigui repartida a tots els treballadors/es.

La Carta de Miquel Torres

A la carta, la Junta Directiva de Miquel Torres acusa als membres del Comitè d'Empresa del trencament de les negociacions al no presentar cap model alternatiu a la baixada de sous. 

Les declaracions de Miquel Torres tornen a xocar una altra vegada amb la realitat. Com vam poder saber fa pocs dies el Comitè d'Empresa presentava una proposta on acceptaven retallar els salaris a canvi d'aturar els acomiadaments a la plantilla del Club. Malgrat les bona predisposició del Comitè, la Junta Directiva va rebutjar aquesta opció, deixant així la porta oberta a realitzar més acomiadaments. 

Aquests rumors de més acomiadaments es veuen agreujats per la negativa de la Junta Directiva a ensenyar el pla de viabilitat (eina bàsica per la negociació), malgrat haver-s'hi compromès. Tot indica doncs que aquesta nova onada de retallades salarials està destinada a abaratir futurs acomiadaments més que a garantir la viabilitat del Club. 

Els intents de manipulació i crispació de la plantilla per part de la Junta Directiva, no son nous, Segons diuen els rumors, Torres va prometre a treballadors propers a la Junta condicions beneficioses a canvi de donar el seu suport a les retallades. Situacions similars a la que es van viure durant les eleccions a Membres del Comitè d'Empresa o a les Eleccions a la Presidència quan va prometre llocs de feina a persones de la candidatura. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada