Pàgines

26 d’ag. 2024

Inspecció al Club Natació Sabadell




Fa uns mesos ja avançavem la possibilitat de que el Club Natació Sabadell fes contractacions laborals que fregaven els límits legals,  doncs avui ja podem afirmar que, com a mínim, dues persones estaven fora dels màrges legals, i estaven contractats com a falsos autònoms: el nebot del president, actual Director Comercial i el Director de Serveis, que actua com a Director General des de que el president, Claudi Marti, es va carregar l'antic director general, Carles Poyato.

Aquestes afirmacions de frau, no les fem nosaltres, sinò que ha estat Inspecció de Treball que ha hagut d'actuar, obligant a regularitzar aquesta situació, abonant els endarreriments corresponents, al mateix temps que ha imposat una severa sanció econòmica a l'entitat. 

Val a dir, que des de la incorporació de Ramon Pallejà, Director de Serveis, al novembre de 2022,  provinent d'una empresa de Gestió Esportiva i Serveis, s'han substituit totes les empreses que venien prestant els seus serveis a l'entitat des de feia molt temps:  neteja, socorrisme, restauració... així com alguns proveïdors molt antics... 

A més, i està en boca de tothom,  l'empresa que ha portat a terme la reforma dels vestidors de Can Llong aquest estiu, és propietat d'un familiar de PRIMER GRAU del Director de Serveis, i no és el primer cop que col.loca algú molt proper.  Tot plegat, escandalós!! 

Aqui no acaba la inspecció de treball, continuarem informant.....És evident que al president no li importa gens jugar amb els diners del socis i les sòcies, res el va aturar,  tot i que havia de saber que cometia un frau a la Seguretat Social i diferents irregularitats. 

1 comentari:

  1. Pues vaya reforma han hecho en las duchas. Un desastre. Y los vestuarios dan asco

    ResponElimina