6 de nov. 2023

Parlem d'externalitzacions?

Hem sabut que la nova empresa de neteja, Netsport,  que fa quasi dos mesos que ha inciat el servei, acaba d'acomiadar 6 persones que treballaven al departament de neteja del CN Sabadell. Aquests acomiadaments ens dolen de la mateixa manera que si fossin treballadors de la pròpia Entitat. Les externalitzacions de serveis sols denoten una manifesta incapacitat per gestionar.  Volem fer públics aquests acomiadaments i manifestar que de cap manera podem estar d'acord en contractar una nova empresa per poder fer fora personal.

Si ja era prou deficitària la neteja, com serà a partir d'ara? Quina càrrega de treball obligaran a assumir al personal restant?

Però la pregunta més important, és saber per què tants canvis. Ja s'han substituït proveïdors, neteja i s'està parlant de canviar socorrisme. Tot això des de l'entrada del nou director de serveis i instal.lacions, Ramon Pallejà, el qual, al mateix temps que ostenta el càrrec de director del Club Natació Sabadell, consta com a director executiu de Consultoria.  Que cadascú tregui les seves conclusions... 
 
 



 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada