21 de març 2024

Control descontrolat






Darrerament, no paren d'arribar notícies del mal ambient que es viu dins el Club Natació Sabadell. Realment costa de creure que una persona com en Claudi Martí, que ha passat anys dins les Directives de l'Entitat i, per tant, hauria de tenir experiència sobrada, actua amb tan poca perspectiva de club, amb prepotència i només deixant-se assessorar per un extern, que no és de plantilla, al que ell mateix va nomenar com a director general substituint a l'anterior, amic personal d'en Claudi de tota la vida, i que al final va patir el menyspreu del president sense cap contemplació.

Però el més greu és que hi ha treballadors que pateixen un assetjament infernal. Ha arribat a reconèixer que va intentar manipular les eleccions sindicals, intentant calumniar a una treballadora amb una falta molt greu, que posterior va haver de rectificar,  per ser mentida del que se l'acusava, tot perquè no es pogués presentar a una llista sindical.

Altres treballadors s'han vist obligats a denúnciar legalment aquestes situacions, es fan contractacions que freguen els límits legals, el club ja ha perdut varis judicis i encara en venen més. Despeses desbocades i totalment incontrolades i malbaratament de recursos. Tot això té un cost molt elevat per al soci, ja que és qui ho paga, no ens n'oblidem, i no estem parlant de poca cosa. No ens estranyaria, com de fet hi ha algun rumor, que en algun moment un soci estigui disposat a portar-ho als tribunals i demanar responsabilitats d'aquesta mala gestió, aleshores, ens preguntem si tots els membres de junta estan disposats a córrer aquest risc i assumir les responsabilitats que els hi pertoca o potser, com passa sempre, són quatre els que decideixen i la resta s'ha d'avergonyir davant del soci i la plantilla.

A tot això se li suma el neguit per l'entrada, el dia 1 d'abril,  de la nova empresa de restauració, contracte negociat pel nebot del president, el qual, com hem dit en anteriors ocasions, és el director comercial, però extern a la plantilla, com l'actual director general. Aquesta empresa ve amb 6 persones de plantilla i haurà d'assumir la dotzena de personal actual. Esperem que no hi hagi acomiadaments. Ja és prou difícil per alguns treballadors, assumir la sisena subrogació.

També esperem que el deute de 240.000 euros hagi quedat saldat abans de marxar l'antiga empresa.

Per acabar, tenim coneixement d'un tema que pot ser molt greu, però del que encara no en tenim tots els detalls per poder-vos informar, cosa que farem tan bon punt ho tinguem.

1 comentari:

  1. Va basar la seva candidatura el 2017 en criticar tot el que feia el Torres i ha resultat ser molt pitjor

    ResponElimina