22 de nov. 2023

Els amos del Club



Quan falten pocs dies per la celebració de l'assemblea general ordinària i amb la perspectiva que ens dona el temps, volem recuperar l'anunci fet a l'assemblea extraordinària del 8 de març d'enguany, on es va aprovar la quota energètica. 
En una de les diapositives es presentava la previsió d´un creixement fantàstic, haurem de veure si es confirma.

Però un punt, que en aquell moment potser va passar bastant desapercebut, és el que diu "Creació del departament comercial per incrementar l'activitat comercial interna i externa". Avui sabem exactament què volia dir: Duplicitat de direccions per adjudicar un càrrec a un familiar sense haver passat cap procés de selecció ni intern ni extern. Si no ho tenim mal entès, la llei no permet afavorir familiars de directius per adjudicar llocs de treball, però si més no, l'ètica dels directius hauria d'estar per sobre. El més difícil d'entendre és que una persona pugui exercir, de Director Comercial de l'entitat i al mateix temps de director de vendes de la franquícia de Finetwork situada dins el mateix Club.

Tot i que aquest no és l'únic cas de favoritisme o com n'hi vulgueu dir. Recentment, dins un altre departament, s'ha creat una nova direcció i, sense cap procés de selecció, l'ex-parella del director acaba d'incorporar-se per dirigir aquest departament.

Ara entenem el missatge que corria per les xarxes poc abans de les eleccions, enviat pel mateix Claudi Martí i que ens ha fet arribar un col·laborador, a qui li expressem la nostra gratitud:



"Dijous tots a votar eh, ningú a casa sinó aquesta colla es fotran els amos del club"

Sols que hi faltava el final .... "i l'amo del club sóc jo".

Hi ha un refrany en castellà que no repetirem, però que ho explica molt bé!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada