10 d’abr. 2024

El Club Natació Sabadell es ven patrimoni!!! (Actualització)






En Claudi Martí i la seva junta directiva passaran a la història, ben segur, i no precisament per res positiu. 

Per primer cop al llarg dels 108 anys d'existència, el Club Natació Sabadell perdrà patrimoni. Fins ara, el club sempre havia crescut, tot i passar anys molt complicats, doncs a partir d'ara el president i la seva junta ha decidit començar a reduir i per això proposen posar a la venda la casa propietat del CNS situada a la Plaça Mèdici de Sabadell. L'ambició i la seva mala gestió fa que s'hagi de vendre una propietat on durant dècades, van viure els diferents entrenadors que han passat pel club, entre altres: Kees Oudegeest, Bert Sitters, Lars Erik Paulsson, Guillem Alsina, Dag Stormark, Paulus Wildeboer... i posteriorment diferents nedadors o waterpolistes fins que amb els anys han deixat de cuidar-la, arribant en un estat totalment deplorable. Aquesta junta va decidir, en comptes de fer un manteniment acurat per conservar la propietat, deixar-la totalment abandonada fins al punt que els mateixos veïns denunciaven l'estat ruïnós, i va preferir pagar lloguers en diferents pisos. Malauradament, tothom sap a quins preus estan els lloguers, però com diem sempre, paguen els socis.

I un altre trist rècord és que, per primer cop, tindrà lloc una assemblea de socis compromissaris, sense que abans s'hagi reunit el Plenari del Consell d'Honor, òrgan consultiu creat el 1950. O sigui, podem dir que amb total "nocturnitat i traïdoria" convoca una assemblea per aprovar la venda de patrimoni, sense que aquesta decisió s'hagi pogut considerar en el Plenari. El menyspreu cap als socis i sòcies del Club Natació Sabadell que fa més de 25 anys que són fidels a l'entitat, per part del president,  és vergonyós per una entitat com la nostra.

Però és la manera que té de deslegitimar el Consell d'Honor, ignorant-los totalment, perquè és l'únic òrgan que li diu el que no vol sentir, i si o si, vol anar a l'assemblea sense haver sentit abans la seva opinió, ja que com tots sabem les assemblees estan manipulades, perquè hi ha una part posada a dit, que ja s'encarrega el president que vinguin a votar-li totes les propostes. Tot per continuar pagant el seu festival de contractacions de personal "massa proper", a vegades al límit legal, duplicitat de càrrecs, un continuo degoteig de demandes judicials, i el waterpolo, que tot i que faci equip a cop de talonari, actualment és el caprici més car, però que més alegries li dona.

Aquella pau social i laboral que prometia, són una utopia i que lluny queden les promeses d'aquell 2017, on ens va vendre la moto amb la transparència tal com indiquen aquestes declaracions.

També en els següents enllaços podeu llegir algunes de les seves "promeses": 


...que l'entitat "torni al soci, que tingui accés a la presa de decisions", apel·lant a un esperit més transparent de l'organisme


ACTUALITZACIÓ

És evident que el Sr.Claudi Martí s'ha vist presionat per diferents fronts, entre ells, aquest blog, i ha decidit autoritzar la celebració del Plenari del Consell d'Honor pel dia 22 d'abril.  Queda clar que la primera intenció, i a més tenint en compte que per fer propostes a l'assemblea ja no es compleixen els terminis que marquen els Estatuts,  és d'obviar totalment el que pensin els consellers i conselleres.  En definitiva un total menyspreu pel Consell d'Honor. 


1 comentari:

  1. Avui s'ha jubilat un treballador del Club que feia 35 anys que hi treballava, José Ventura. Els treballadors i treballadores, li han fet un homenatge per agrair els anys de company.
    Que lleig que el Club no faci aquestes coses, ara quan marxa un waterpolista encara que només faci un any que ha nedat pel Club, temps li falta al president per homenatjar-lo. Ahí lo dejo.

    ResponElimina