25 d’abr. 2024

Plenari i Assemblea Extraordinària al Club Natació Sabadell





Aquesta setmana, amb un interval de dos dies van tenir lloc el Plenari del Consell d'Honor i l'Assemblea Extraordinària, on es va presentar la proposta de reestructuració dels préstecs sindicats, allargant el venciment fins al 31/12/2043, ja que de mantenir-se tal com estan actualment el Club Natació Sabadell no podria fer front als pagaments, segons va indicar el Vicepresident econòmic. També es va presentar la reducció en 3 M d'euros del total del crèdit sindicat per la sortida del BBVA. Tot això pot ser una bona notícia per l'entitat, però també cal dir que pot ser preocupant que una entitat bancària prefereixi perdre aquest import per deslligar-se totalment d'aquesta financiació. No sabem si això vol dir que el Club Natació Sabadell no genera cap confiança.

És preocupant que el límit d'inversió autoritzada per les entitats financeres, fins a l'any 2029, és de 400.000 € anuals, a menys que sigui una inversió amb el suport financer d'un tercer que l'exploti. Això gairebé ja és impossible, ja que no queda quasi res del Club Natació Sabadell per externalitzar.

Un altre tema són les seccions esportives, les quals tenien aprovat un pressupost per l'exercici 2023/2024 d'un 6,5% del total del pressupost i sense més ni més s'ha passat al 8,5% suposem que per decisió personal del president, ja que no s'ha passat per cap assemblea.

Un altre punt de l'ordre del dia era la venda de la casa situada a la plaça Mèdici de Sabadell. En aquesta casa on han viscut diferents entrenadors i actualment està ocupada per esportistes, per un preu mínim de 269.000 €. Amb aquests diners es faria una sala social, una sala amb tatami i una aula per classes dels mòduls de Santa Clara, tot a les instal.lacions de Can Llong. 

A la pregunta que va fer un soci referent a on anirien els esportistes que enguany habiten a la casa, la resposta va ser que el CNS està en contacte per utilitzar la residència que en l'actualitat s'està construint a l'edifici del Llac Center. El que no es va dir són els preus que estan previstos en aquesta residència i que es poden comprovar en aquest article de "El Periodico"

Ens ha de quedar a tots molt clar que per Estatuts, aquests diners s'han de reinvertir en instal.lacions, MAI pels extres que puguin sortir per la mala gestió que està derivant en un munt de demandes judicials i/o contractacions irregulars, pendents de formalitzar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada