29 de febr. 2024

Victòria d'una treballadora al jutjat!




Volem comunicar-vos, amb molta satisfacció, la victòria al jutjat i la recuperació del seu lloc de treball d'una persona del departament d'activitats aquàtiques, tot  gràcies a una sentència judicial en la qual queda acreditada que ha patit vulneració dels seus drets fonamentals i  persecució sindical.

Lamentem profundament, que els canvis organitzatius vagin acompanyats de l'abús de poder.

En aquest cas, la incorporació del nou director Ramón Pallejà i el fet de reorganitzar el departament d'activitats, per poder posar en plantilla una persona afí com a nova directora d'activitats,  ha portat el Club a modificar les condicions laborals d'una treballadora, amb una llarga història dins l'entitat i dins d'aquest departament, desproveint-la de continguts, tot i ser membre de CE d'empresa i  pocs dies abans d'unes eleccions sindicals.

Entenem que el director tenia l'aval del president Sr. Claudi Martí, ja que sinó no fos així, la cosa encara és més greu perquè voldria dir que no pot controlar els càrrecs que ell mateix ha col.locat a dit.  Val a dir que la vulneració dels drets fonamentals d'una persona és molt greu. 

Posant la mirada enrere, sembla que aquesta junta no ha entès res del passat. Tots, absolutament tots els invents que han aportat al llarg de dècades persones col.locades en llocs d'alt comandament i que no tenien cap coneixement del funcionament del Club Natació Sabadell, MAI han funcionat, i d'ells no en queda ni rastre en el Club. Aquí podríem fer una llarga llista de moltes persones que han fracassat en el seu intent d'aportar criteris d'empresa avantguardista que no encaixen en un club esportiu centenari, que té el seu propi tarannà. I amb això no vol dir que no creiem en un desenvolupament cap a un club modern i millor, però sense comptar amb l'aportació de l'experiència, no funciona.  Les decisions preses des d'una actitud autoritària, amb prepotència, sense cap empatia i menyspreant l'experiència dels treballadors/es que fa anys que treballen al Club, com ho estem veient ara mateix, està condemnat al fracàs i com dèiem en un post anterior, sembla que el president no acaba de sortir-se'n en la gestió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada