15 de des. 2016

Claudi Martí es presentarà a la presidència del CN Sabadell

A 24 hores de la convocatòria d'eleccions a la presidència del Club Natació Sabadell, a Miquel Torres ja li ha sortit el primer rival. Es tracta de Claudi Martí. 

Segons el comunicat que ha fet arribar a la premsa, Claudi Martí vol encapçalar un projecte renovador, integrador i il·lusionant que posi fi al "desgavell econòmic i al greu deteriorament social del club", amb pèrdues milionàries i reiterats incompliments dels Estatuts del Club i vulneració dels drets dels socis i dels treballadors de l'entitat que, fins ara ha presidit Miquel Torres.  

El sabadellenc Claudi Martí Mortes ha anunciat avui que serà candidat a la presidència del Club Natació Sabadell (CNS) a les eleccions del proper 25 de gener de 2017, després que la Junta decidís avançar dos mesos la convocatòria prevista per a finals de març. Estan cridats a les urnes més de 17.000 socis censats.






Llicenciat per l’UAB en Tecnologies de la Informació, Claudi Martí (Sabadell, 1963) és soci del CNS des del 1968, quan a l'edat de cinc anys va aprendre a nedar, essent després nadador i waterpolista de l'entitat, activitat que va perllongar fins els 28 anys. També va ser alumne de l'Escola Santa Clara. Actualment és director de la consultora tecnològica GFT, una de les majors firmes del sector. Claudi Martí repeteix com a candidat, ja que va aspirar a la presidència del CNS a les eleccions de 2011, en les quals va ser elegit Miquel Torres, actual mandatari. Amb anterioritat, va estar vinculat al CNS a diferents juntes directives: president de la comissió de waterpolo a la junta del president Carles Ibars (1995-2000) i vicepresident econòmic a la junta del President Carles Ruiz (2003-2011). Martí, que farà pública en els propers dies la llista d'integrants de la seva candidatura.

El per ara únic rival de Miquel Torres ha explicat que ha decidit fer "un pas endavant animat per molts socis" al comprovar el "greu deteriorament social del club" que s'ha posat de manifest amb la creació els darrers mesos de diverses plataformes d'indignats, amb denúncies davant el Consell Català de l'Esport.

Des d'IndignatsCns apostem per sumar-nos a aquesta nova esperança i demanem a tots els socis/sòcies que vulguin un club més transparent,  democràtic i participatiu li atorguin la seva confiança. Sis anys més de gestió Torres seria nefast pel CN Sabadell. 


1 comentari:

  1. Per fi!!! Ara tenim l'oportunitat d'acabar amb l'era Torres!!
    Endavant Claudi! Tens el suport de molta gent!

    ResponElimina