17 de des. 2016

Segons Miquel Torres, "Es hora de fer neteja"

El día 15 de desembre el diari digital “iSabadell”, va publicar la noticia “El cop de puny a la taula de Torres (CN Sabadell): “es hora de fer neteja”. 

Tot i que indignatscns ja habia publicat dues noticies parlant de l'assemblea,  volem destacar aquesta per l’exclusiva de la veu gravada de Torres en l’assemblea 

De les paraules de Miquel Torres, entre varies,  volem destacar dues frases:

Minut 9.18: “ Marta Ruiz i Roser Sallés per fer tot el tema de indignats estan separades del Club”. Gràcies a aquestes paraules, es demostra, en boca del president, la manca de llibertat d’expressió al Club.


Minut 9:48: “igual que els indignats hi ha una demanda penal”. Miquel Torres menteix. Aquest blog no té cap demanda penal, ja que ell mateix és conscient de la veracitat de tot el que es publica.

1 comentari:

  1. He escoltat l'entrevista amb la meva dona i ella que és una experta amb el tema, creu que la forma que Miquel Torres té de parlar (desordre de subjecte, verb i predicat, no cooncordància de número i gènere, o frases directament sense sentit) és bastant símptomàtica... Tot i que tristament molt freqüent a la seva edat. Jo vaig votar-lo a les últimes eleccions i tot i que no estic d'acord amb algunes de les decisions que ha près, no m'arrepenteixo gens d'haver-ho fet. Però ara està clar que aquest home està massa gran per aquestes coses.

    ResponElimina