13 de des. 2016

Cop d'Estat al Club Natació Sabadell

Miquel Torres expulsa a TOTA la oposició i convoca eleccions anticipades pel 25 de Gener.

Miquel Torres va fer servir l’Assemblea de Socis Compromissaris d’ahir 12 de Desembre per demanar l’expulsió temporal de tota la seva oposició. En total prop d’una vintena de socis, alguns dels quals formaven part de la nova plataforma FemNet. Una part important dels socis expulsats havien format part de l’anterior Junta Directiva, prèvia a Torres. Amb aquestes expulsions Torres vol forçar que no hi hagi una candidatura alternativa a la seva i assegurar-se així la seva reelecció.

Els motius de l’expulsió són ben confusos. Torres acusa a l’anterior Junta Directiva d’irregularitats en el pagament de nòmines. Cal dir que aquesta investigació es va tancar fa anys i que va ser la inacció de Miquel Torres el que va provocar una multa de 800.000 euros de multa de la seguretat social. Així doncs sorprèn que Torres demani l’expulsió precisament ara, per just després convocar eleccions. A més es dona la circumstància de que molts dels expulsats no han format mai part de cap Junta Directiva. Si que havien manifestat, però, la intenció de presentar una candidatura alternativa a Torres.

A més a més, Torres va carregar contra la Crida per Sabadell (que actualment comparteix l’alcaldia de Sabadell amb ERC), acusant-los d’estar a darrera de la plataforma FemNet. Va carregar també contra el soci Marià Gisbert, que no es va poder defensar ja que Torres l’havia expulsat anteriorment. I finalment, va aprofitar per criticar la gestió del difunt Carles Ibars, antic President del Club de la mateixa Junta que ell n’era membre.

Una cosa ens queda clara, Miquel Torres sembla que és conscient finalment de la nefasta gestió, ja que sembla haver arribat a la conclusió de que la única manera de tornar a ser President, és prohibint la oposició.


2 comentaris:

  1. Aquest vell esta fatal!perd el cap a un ritme....

    ResponElimina
  2. Aquest paio, no es pot dir senyor, hauria d'estar al costat de Maduro a Venezuela.
    Tota la junta es corresponsable de tot el que pasa. Espero que algún día els hi demanin contes. I tots els que han plegat haurien de dir el que saben. Perquè callant? Tambe son culpables. Prou de sinverguenzes!!!

    ResponElimina