15 de nov. 2016

L'any del centenari, l'any dels àpats

No costa gaire veure i entendre la dinàmica sibarita de l’actual Junta Directiva del Club. Amb l’excusa del centenari i amb l’aplicació del manual de tot bon candidat a les eleccions a la presidència, que ja es veuen a l’horitzó, ara toca: sopars i festes, per tenir la panxa plena i tothom content, i creure que així aconseguirà esborrar la mala gestió, els abusos de poder, les males maneres dels darrers cinc anys o la desavinença amb el Comitè d’empresa per signar un nou conveni (un dels punts era el tema econòmic  i recordem que el conveni es va renovar sense pacte).

Deixant a part lo be que s’ho passen en els sopars, tal i com s’ha pogut veure en diferents fotos penjades en xarxes socials.... indignatscns denúncia que el preu de tots els àpats que s’han fet van des de 150 euros fins a sopars de 6000 euros, sense comptar les lones publicitàries, regals per a l’ocasió, etc. Ens agradaria veure publicat en algun lloc la gran despesa que han ocasionat aquests àpats pagats pels socis: a Monistrol de Montserrat, al Forrellat, al Suís.. i després el personal ha de sentir que no hi ha diners per la roba d'uniforme d’alguns treballadors, els quals ja han perdut el compte de les temporades que fa que no la reben, tampoc hi ha diners per més personal de manteniment, que cada dia són menys...

Tenim ganes de veure els números reals del Club. Pel que diuen seran molt satisfactoris.... però alguns rumors apunten que serà a costa de gravar el nou exercici econòmic demanant a proveïdors que facturessin a partir de l'1 de setembre. En breu tindrà lloc l'assemblea general  i sabrem si el que es diu és el que és... o no, perquè la transparència no ha estat mai el fort d'aquesta Junta Directiva i tampoc seria el primer cop que fan enginyeria comptable amb els números. Sols cal recordar els 220.000 € que es van "desdibuixar" de la vista dels compromissaris l'any passat. 

9 comentaris:

  1. Y los socios vamos pagando... Este presidente que tenemos juega con nuestro dinero. Es increible!

    ResponElimina
  2. Això enlloc d'un club esportiu sembla un 'cortijo' el president es monta les seves festes a costa de tots i els qui realment aguanten el club que són els treballadors els puteja!...i ara els vol comprar amb quatre sopars de duro! Anem arreglats

    ResponElimina
  3. Quina vergonya!!! Aquest no és el club que m'ha fet créixer com a persona i esportista!!! Comprar vots a costa dels treballadors i els socis!! Aqui no hi ha valors!!!

    ResponElimina
  4. Y os habeis olvidado de los mas de 200 invitados (sí invitados sin pagar) de la cena del fulbito. En 5 años no lo había hecho, pero ahora la casa es grande y las elecciones estan cerca. El abuelito se supera

    ResponElimina
  5. Y si no vas a la invitacion atente a las consecuencias

    ResponElimina
  6. Ostres! quina cara de felicitat del Torres, Rosendo i Cruz al sopar de l'Hotel Suís... haurien de procurar que no es fessin públiques segons quines fotos, queden retratats!

    ResponElimina
  7. I ara els ha donat per organitzar xerrades i presentacions de tot tipus. Com a idea els proposo una dedicada a erradicar el sectarisme, la homofobia i el mobbing a treballadors i esportistes en la seu d'una entitat esportiva. Alguna proposta de ponent?

    ResponElimina
  8. I ara que aquest president està per obrir-se a tothom amb sopars per tothom i presentacions sense sentit, potser li interessa organitzar ina xerrada sobre sectarisme, homofobia i mobbing a l'esport i l'entorn laboral. Alguna proposta de ponent?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Escribelo otra vez que no nos hemos enterado !!! Ponente??? tu mismo/a que sabes de que va!!!

      Elimina