13 de set. 2016

Què passa a les Naus del CN Sabadell? (Actualitzat)

Les naus, on entrenen tots els equips de les seccions de Bàsquet, Futbol Sala i Voleibol estan tancades. Durant el mes d’agost s’hi han portat a terme uns treballs d’adequació però a data d’avui segueixen tancades i sense cap explicació ni data per començar l’activitat, tot i que ja fa dies que ha començat la temporada per a totes seccions i ja s’han suspès alguns partits.

El CN Sabadell no ha realitzat cap previsió ni ha buscat cap alternativa per aquests esportistes i els ha deixat ben be “de la ma de Deu”. En alguns horaris es permet utilitzar la pista de frontó interior o el camp de fulbito, amb les molèsties que això representa pels socis. Alguns tècnics han aconseguit, mitjançant gestions personals, alguna pista d’escola o altre indret on realitzar els entrenaments dels seus equips i els més s’han de veure obligats a jugar a la plaça de la Sardana, espai públic, davant Fira Sabadell o a córrer pels carrers del voltant, tot això amb el perill d’accident que comporta aquesta mena de pràctiques al carrer en una zona de bastant trànsit, sobretot si tenim en compte que estem parlant de nens/nenes i en un número considerable, possiblement més de 500 entre totes les tres seccions.

A tot això, quina és la resposta que dona Miquel Torres o el seu director general Hèctor Cruz? Cap, ni un comunicat o explicació als pares, res. Sols que l’Ajuntament en te la culpa.



Però si busquem la versió real dels fets caldrà remuntar-nos a tres anys enrere, quan l’Ajuntament de Sabadell va concedir un canvi d’us de les naus, fins aquell moment eren sols d’ús industrial i es va ampliar també a ús esportiu, deixant clar que per a fer-hi activitat esportiva s'havia de demanar la llicència d'activitats i per demanar-la caldria adequar les mateixes a la normativa vigent i per tant s’havien de realitzar una sèrie d’actuacions. A partir d’aquí l’Ajuntament va donar un plaç raonable al Club perquè fes aquestes actuacions permeten mentrestant seguir amb l'activitat esportiva sense problemes, com havien fet des del principi. Però una vegada passats els diferents terminis donats per l'Ajuntament i vist l'incompliment continuu per part de Miquel Torres dels diferents compromisos de dates donats per efectuar les actuacions acordades, finalment l'Ajuntamnet va donar un termini perquè les actuacions s'acabessim aquest estiu, però una vegada més el Sr. Miquel Torres ha incomplert les dates acordades i ha preferit mantenir l'activitat dels esplais d'estiu a les Naus en comptes de fer les actuacions previstes i tenir les obres acabades a finals d'Agost. Davant d'això l'Ajuntament no ha tingut més remei que procedir al tancament de les naus fins que s'acabin les actuacions previstes i es tingui el permís d'activitats corresponent. Aquest és el motiu pel qual
les naus estan tancades.

Actualització:

Finalment el CN Sabadell ha decidit obrir parcialment les naus per deixar entrenar alguns equips, no tots ni totes les seccions, tot i que segueixen sense disposar dels vestidors reglamentaris. El que no hauria estat gens malament és haver fet una neteja i retirar les bastides abans d'aquesta apertura. Ja us podeu imaginar la pols acumulada desprès d'haver realitzar unes obres.  Us seguirem informant.

5 comentaris:

  1. estais muy mal informados, canviar de informantes, contrastar !!!!!!

    ResponElimina
  2. Tan mal informados que casualmente publican esto y a la tarde nos abren las naves (en condiciones pésimas)

    ResponElimina
  3. El que explica l'article és totalment cert. Les Naus han estat tancades fins aquest dilluns 12 de setembre per manca de permisos de l'ajuntament. Aquest és un tema, l'altre és la possibilitat real de que un dia hi hagi un accident, degut al mal estat del sostre. En general, l'estat de les instal.lacions i el material de la secció de futbol sala és lamentable, i cal tenir en compte el gran nombre de nens que la composen i els ingressos mensuals que comporten al Club. Malgrat aixó, res reverteix en la secció.

    ResponElimina
  4. Perquè el Sr. Torres prefereix invertir els diners del Club en portar esportistes de fora a retirar-se aquí o a fer obres a Can LLong que no repercuteixen en res a la millora de les instal·lacions per els nostres esportistes.

    ResponElimina