19 de set. 2016

El CN Sabadell no renova als entrenadors Eloi Gómez i Eugeni López

Dies enrere quan donàvem la noticia del fitxatge de Xavier Torrallardona com a nou entrenador del CNS un lector ja va insinuar una certa preocupació pel futur d'Eloi Gómez i Eugeni López.

Malauradament s'han confirmat aquestes pronòstics i aquests dos excel·lents tècnics han quedat fora de les programacions de Miquel Torres.

No podem entendre com es pot obviar la llarga trajectòria d'aquests entrenadors, l'Eloi porta més de 20 anys dins el CNS i els excel.lents resultats obtinguts, Campions d'Espanya, 19 nedadors a JJOO i finalment Oscar Salguero medalla d'or als paralímpics de Rio...  Un cop més podem dir "estil Torres".



3 comentaris:

  1. No solo me provoca tristeza, me provoca una gran preocupación. Este presidente no me gusta. Trata mal a la gente y crea mal ambiente. Hasta cuando tendremos que aguantar cosas como esta.

    ResponElimina
  2. Dins la meva ràbia, per la injustícia feta a l’Eloi i el Gelele, vull utilitzar el blog per expressa’ls-hi la meva solidaritat i dóna’ls-hi ànims, ja que entenc perfectament pel que estan passant.
    Em vull dirigir a vosaltres i també vull aprofitar perquè la gent sàpiga que el que passa no es una casualitat, que la vostra marxada del Sabadell torna a ser una marxada per motius personals del president de l’entitat. Admiro al vostre acte de dignitat i orgull, i no haver-vos deixat rebaixar per una persona que només es mou per principis personals, sense importar-li res més que el seu ego.
    Els moments al principi són durs. Després de tants anys al Club que de la nit al dia sàpigues que ja no en formes part es difícil de pair... però es paeix.
    No us pregunteu ni un sol moment que heu fet malament. No heu fet res malament, simplement veu entrar en objectiu Torres i no ha parat fins que ho ha aconseguit, es tan bona persona que s’alimenta del patiment aliè.
    Endavant nois, la vostra carrera avala la vostra gran professionalitat i estic convençuda que no us faltaran Clubs que la valorin. Per desgràcia, avui el president del Sabadell no valora res d’això, però som molts els que sabem que sou vàlids com a professionals i sobretot com a persones.
    Passareu a la història del Club pels vostres èxits a la piscina, però també perquè la gent us recordarà com a bona gent. Heu demostrat una gran dignitat i al final a la vida el més important es poder anar amb el cap ben alt.
    Molta sort i ànims!!!!

    ResponElimina