25 de set. 2016

Absència de Torres en la rebuda del medallista d'or Oscar Salguero

Óscar Salguero, medalla d'or en els Jocs Paralímpics de Rio va tornar a casa dijous passat. A l'aeroport va tenir una calorosa rebuda per part d'amics, familiars, algun representant del Club Natació Sabadell i el seu entrenador Eugeni Lopez. Sorprèn la no assistència del president Miquel Torres, tot i la importància dels resultats d'Oscar. Políticament incorrecta la seva falta, però possiblement estava més ocupat en l'organització del sopar del 24 de setembre, actes que li serveixen pel seu lluïment personal.

El Diari de Sabadell de dissabte dia 24 publica una escueta nota de premsa que fa el CNS per explicar la sortida de l'Eloi Gòmez i d'Eugeni López. Es d'una hipocresia espectacular i des d'aquí volem explicar que l'oferta de renovació per part del CNS cap aquests dos professionals, tenint en compte els resultats obtinguts durant la temporada, era insultant i vulnerava qualsevol dret d'una persona amb una mínima dignitat i en la que Miquel Torres els hi proposava que tornessin a començar des de la base amb un sou inadequat tenint en compte la trajectòria d'aquests professionals dins la institució.  




Aquests dos entrenadors,  des de l'entrada de Torres han hagut de patir una retallada de sou d'un 10%, un ERTO de dos anys i agafar la direcció tècnica sense cap remuneració econòmica des de la sortida de Fred Vergnaux del Club. Ho han afrontat tot amb gran coratge aconseguint excel·lents resultats i Miquel Torres els ha respòs amb una renovació humiliant. 

Tornant al sopar del 1r Premi Fairplay i Homenatge a Jennifer Pareja, que va tenir lloc el dia 24 de setembre, ens sorprenen algunes destacades absències, com la de l'expresident  Carles Ruiz, impulsor de l'equip femení de waterpolo i la del President de la Real Federación Española de Natación, que tampoc vam veure en l'acte central del Centenari celebrat a la Faràndula. 


10 comentaris:

  1. Es veu que tampoc hi havia cap representant de l'Ajuntament al macro-sopar (unes 300 persones). Potser perquè les relacions amb l'Ajuntament són molt tenses atès els incompliments de Torres amb les naus?
    Per cert, l'espai era del tot inadequat per a la celebració d'un sopar d'aquestes característiques. Una sensació de provisionalitat absoluta: parets de totxo pelat, sostre amb forjat vist, cablejat provisional extern i sense cap tipus de climatització ni ventilació (calor asfixiant). Té el Club permís/llicència per a utilitzar aquest espai en construcció per a aquest tipus d'actes?

    ResponElimina
  2. El sopar era d'homenatge a la Jennifer Pareja, no discutiré si merescut o no.
    Tindran acte d'homenatge també l'Eloi (20 anys al Club) i el Gelele (12 anys)?

    ResponElimina
  3. En la cena se dieron los premios FAIR PLAY a distintos deportistas de las secciones. Por su actitud deportiva, el respeto a compañeros y entrenadores y por sus valores en general. Mi pregunta es: tiene esos valores y FAIR PLAY este presidente para dar estos premios?
    O quizá él no cumple ni por asomo este FAIR PLAY?

    ResponElimina
  4. els guanyadors van ser triats a dit com tot el que fa aquest president

    ResponElimina
    Respostes
    1. yo tengo entendido que no fueron a dedo, pero por lo visto aqui solo escriben los listos !!!!!!

      Elimina
    2. Desconozco si fue a dedo o no, lo que sé es que había galardonados que lo sabían antes del plazo de fin de votaciones. No sé se abrían las urnas ante notario. Tampoco sé si hubiera salido uno de los "apestados de Torres" que hubiera pasado. Toda una incognita.

      Elimina
    3. Nada de incógnita! o es que todavía alguien tiene duda sobre el estilo Torres???

      Elimina
  5. Doncs jo avui he descobert el per què el senyor Torres ha anomenat l'entrada a Can Llong com a "l'entrada den centenari". La raó deu ser perque cada pirta triga 100 segons a permetre l'entrada de cada soci. Una única porta d'accés i una altra de sortida, de reacció lenta. La situació per entrar i sortir aquesta tarda a Can Llong era de pel-lícula de riure, bé als socis que feien cua no els hi feia massa grácia. El millor les explicacions de la pobre treballadora que donava la cara i acabava dient "feu vosaltres queixes que a nosaltres no ens fan cas".
    Menys fotos i més eficiencia, president. Hauries de buscar el culpable d'aquest desastre d'entrada i liquidar-lo, al teu estil.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajajaja, moltes gràcies Sr.Cruz....bona petjada està deixant al nostre Club!!!
      I un altre cosa li diré, no té prou dignitat per portar l'escut que porta al seu polo blanc....o és que es pensa que pot donar lliçons d'estimar al club per portar el cap de mort...li falta molta clase i molta humiltat per arribar a poder donar lliçons de club a ningú. De tal palo tal astilla.....

      Elimina
  6. Us recomano que seguiu al "El timbaler del Club".
    A Facebook: https://www.facebook.com/timbalerdelclub/
    A Twitter: @timbalerdelclub

    ResponElimina