13 de des. 2015

Assemblea 2015 - Modificació Estatuts

A continuació de l'Assemblea ordinària proper dilluns dia 14,  hi ha convocada una extraordinària per una Modificació dels Estatuts.

Cal recordar que el 14 d'octubre del 2014 Miquel Torres ja va convocar una Assemblea per modificar els Estatuts, adaptant-los totalment i exclusivament a la seva persona. Davant les manifestacions i controversia originada, Miquel Torres va anul.lar aquesta assemblea just abans de començar.

La informació de l'actual modificació ha estat impossible de valorar tot i que afecta a tots els socis, i aquests per llei, tenen dret a conèixer-la, però sabem de casos que han demanat formalment l'accés a aquestes dades i els hi ha estat denegat.

La qüestió és clara: convocar una extraordinària a continuació de l'ordinària, quan més de la meitat dels socis compromissaris ja hauran abandonat la sala, donar la documentació a última hora, bàsicament perquè ningú tingui temps de llegir-la o revisar-la, i d'aquesta manera poder aprovar qualsevol barbaritat que li vingui de gust només per afavorir els seus interessos.

És d'esperar que el seny dels socis compromissaris prevalgui per sobre de qualsevol altre cosa en benefici de l'entitat i dels seus socis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada