Pel que fa a les pèrdues, consta una desviació en "despeses extraordinàries" d'aproximadament 400.000 euros. Un detall de les mateixes són els 59.550€ conseqüència de resolucions judicials i altres aspectes jurídics vinculats, o sigui, despeses d'advocats.
Una altre contrasentit és l'explicació que es dona en l'informe de gestió, justificant una despesa de 207.402 euros en indemnitzacions comentant que aquestes tindran un efecte positiu en els propers exercicis per amortització dels llocs de treball, però si anem a veure els pressupostos veurem que la partida ha passat de 2.995.900 de l'any 2014/15 a 3.356.683 per l'exercici 2015/16, o sigui que ha experimentat un augment de 360.783 euros. La pregunta és obvia, on és aquesta amortització?
Un altre dels temes que ens hauria de preocupar seriosament és el que reflecteix l'informe de l'auditoria que diu textualment:
... la Junta Directiva ha arribat a un principi d'acord amb les entitat financeres participants als crèdits sindicats, tant de la Fundació Club Natació Sabadell com del Club, per a refinançar el deute actual...
Veient la capacitat negociadora que ha demostrat Miquel Torres fins ara, el resultat és evident:
deixem de pagar capital i anem fent la bola més gran. Tot per celebrar el Centenari "por todo lo alto" i deixar el Club a la misèria més absoluta. Això és el que clarament diu l'informe de gestió:
... una amortització final del 25% en l’exercici 2036/2037, nou venciment final del deute actual.
A més de l'increment que això suposa en interessos, a algú li pot semblar possible que el Club, en un sol exercici econòmic, pugui afrontar aquesta devolució de capital?? La xifra que pot representar aquest 25% vindria a ser la que en els sis anys de mandat de la Junta Torres hauria d'haver tornat als bancs, però durant aquest període el Sr. Torres no haurà rebaixat gairebé res d'aquest deute, cosa que les juntes anteriors retornaven crèdit per valor d'un milió d'euros anualment. Però Miquel Torres, lluny de complir amb els compromisos adquirits, a més de deixar de pagar, ha incrementat aquest deute en més 4 milions d'euros.
També ens ha cridat molt l'atenció la reducció del patrimoni net del club, que ha passat de 10,2 milions d'euros al tancament de 2011 a 6,7 al 2015. Amb quatre anys una reducció de patrimoni de 3,5 milions d'euros ens sembla una barbaritat.
Amb aquests números Miquel Torres ens porta a una mort segura.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada