5 de nov. 2015

Nou Comité d'Empresa al CN Sabadell

El Club Natació Sabadell ja té un nou Comitè d'Empresa que representarà als treballadors/es durant els propers 4 anys.

Les eleccions que han tingut lloc avui han donat aquest resultat:

Quatre representants que es presentaven per independents: Gustavo Marcos, Eloi Gómez, Gabi Rodríguez i Maica Garcia.

Tres representants pel sindicat d'UGT: Santy Fernàndez, José Ventura i Sònia León.

Dos representants per CCOO: Ramón Peña i Marta Armengol

A tots ells els hi desitgem sort en aquesta nova etapa de lluita pels drets fonamentals laborals dels treballadors/es del Club Natació Sabadell.

9 comentaris:

  1. Enorabuena xavales!!!!!!!

    Q pena Miquelet, no te a salido mal la jugada.
    Nos vemos al 2017
    Jajajajajajaja

    ResponElimina
  2. Quina alegria tan gran!!!! Felicitats companys/es!!! He seguit aquest moment amb molta angoixa i al final m’hagués encantat veure la cara d’alguns. Així es la democràcia!!!! He de dir que especialment em sento feliç pel guany d’una persona. Una persona que en un moment va ser valent i no va voler seguir el joc pervers de dos treballadors que “compinxats” amb el president van voler enfonsar un treballador i va donar la cara. Sé que aquest gest li ha passat factura... però va demostrar ser honest i això l’honra com a persona. Veig un bon comitè d’empresa. Ara nois/es teniu molta feina.
    I com no, m’acomiadaré dirigint-me al meu president: un cop més Miquel no li han sortit els comptes, o la persona encarregada d’aquests no ha fet bé la seva feina, però així està muntat el sistema... ara ja sap com es va sentir el senyor Albiol quan la CUP li va prendre l’alcaldia a Badalona.

    ResponElimina
  3. Miquelet, els treballadors comencen a perdre la por...

    ResponElimina
  4. Error de cálculo señor Torres.... negociación de convenio en pleno Centenari. Un zasca en toda regla.

    ResponElimina
  5. Y el bufón, informando al Miquelet por teléfono

    ResponElimina
  6. Vinga nois a negociar un bon conveni que com ha demostrat Torres hi ha calers al Club. Recupereu els sous dignes. Salut!

    ResponElimina
  7. I tant!!!! Ja toca recuperar una petita part del que hem donat. Any del centanari...una molt bona oportunitat per demanar el que és just!!! I si no parón!!! Per fer soparets i festetes si que hi han calers... el HC a qui vol enganyar?...si acaben d'apujar sous a més de 10 persones també hi han per a la resta!!! I a part dels diners més respecte als treballadors/es i als socis/es coll...!!!

    ResponElimina
  8. Ningú pot demanar com estàn els comptes? Hi ha gent que segueix cobrant diners als jutjats i les cifres que se senten són escandaloses. Més el que es gasta. D'on treu els diners?

    ResponElimina
  9. Dons dels socis lamentablement. ..

    ResponElimina