3 de nov. 2015

Eleccions sindicals al CN Sabadell

El dia 5 de novembre són les eleccions per escollir un nou Comitè d’Empresa que representi al col·lectiu de treballadors/es del Club Natació Sabadell.

Indignats CNS demana als treballadors/es del Club, que reflexionin profunda i serenament  a qui dipositaran la confiança amb el seu vot, és per aquest motiu que volem exposar un tema que potser no és conegut per a tothom.

El conveni col·lectiu ha estat denunciat per l’empresa i se n’haurà de negociar un de nou. La gran obsessió de Miquel Torres és que els treballadors/es del Club passin al conveni del sector. Aquest està molt per sota en drets laborals del que està el vigent conveni del Club,  és per aquest motiu que l’han denunciat, per la pressa en canviar-lo.

Un dels motius de la importància de tenir un Comitè d’Empresa fort és la negociació del conveni, un conveni que hipotecarà la vida dels treballadors/es del Club Natació Sabadell i que si es permet el que pretén Torres, retallarà molts dels drets que tenen garantits. I sobre tot, el més important és que darrera dels enllaços sindicals hi hagi un Sindicat potent que vetlli pels drets laborals de les persones.

Indignats CNS us anima a votar sense por, amb seny i pensant en tots els drets vulnerats durant els anys Torres. El vot és secret i per a tots és sabut que Miquel Torres té prioritats en algunes persones que es presenten en les llistes electorals. No permeteu que les seves intimidacions us manipulin el vot.

Aprofitem el post per solidaritzar-nos amb la treballadora Vanessa Rastrilla, que va ser venuda per Miquel Torres amb la resta de companys/es de Restauració el 2013, i que ha estat acomiadada aquesta setmana per l’empresa COMARJA S.A. Per ella tot el nostre suport i ens posem a la seva disposició.

3 comentaris:

  1. Que asco de club!!!!! Este presidente se lo ha cargado todo

    ResponElimina
  2. Em sap molt de greu el que li ha passat a la Vanessa i no puc més que solidaritzar-me amb ella. Li desitjo el millor. Em repugna el rumb que porta fa temps el Club Natació Sabadell. Em fot molt de fàstic l'abús de poder que si practica i com han dia viure dia rera dia molts treballadors allà dins les practiques d'abús instaurades. Desitjo que arribi un dia que tot el patiment vessat el pateixin els "botxins".

    ResponElimina
    Respostes
    1. A perdido las elecciones sindicales tmb cm los juicios ya mismo pierde las elecciones a ser presidente jajajaja esta noxe no duerme

      Elimina