27 d’oct. 2015

Miquel Torres segueix perdent judicis

Aquest mati tenia lloc al CEMAC l'acte de conciliació dels dos treballadors acomiadats el passat setembre, la Raquel Fradera i el Gustavo Goldberg. Habitualment pel CN Sabadell aquest ha estat un tràmit formal sense cap acord a l'espera del judici però en aquesta ocasió, el Club Natació Sabadell ha reconegut la improcedència dels dos acomiadaments pagant la indemnització per sobre del legalment establert.

També us volem informar que la segona setmana del mes d’octubre un altre treballador, Julio Cèsar Pizarro, a les portes del judici, el Club Natació Sabadell va reconèixer la seva improcedència i va pagar també una indemnització per sobre de l’establert.

Miquel Torres, el president del centenari, se’l recordarà per ser el president que més cops ha passat pels jutjats en la llarga història del CNS i que més demandes ha perdut, però el més trist de tot això són les "víctimes" que ha anat deixant pel camí i que s'apropa a la xifra d'un centenar de persones que d'alguna manera han perdut el seu lloc dins el CNS. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada