4 de març 2015

Nova dimissió a la Junta Directiva del Club Natació Sabadell

No ha passat ni un any des de la seva incorporació com a Vicepresident econòmic quan el Sr. Joan Casanovas Vila ha presentat la seva dimissió.

Les discrepàncies internes amb el President ja eren conegudes,  però des de sempre Miquel Torres fa i desfà al seu gust sense consultar ni tenir en compte cap opinió, per tan això no hauria d'haver estat un motiu greu per presentar la dimissió.

És probable que els fets que s'han precipitat darrerament, com l'anunciada revisió de l'ERTO a través d'una inspecció de treball, ERTO que per altra banda ell no havia programat ni pressupostat i per tan, és lògic que  no en vulgui assumir la responsabilitat.

El cert és que abans d'un any ha sortit per cames i això ens dona peu a pensar que l'economia del Club no està tan be com ens van voler fer creure en la darrera assemblea. I encara més si tenim en compte que Miquel Torres no ha volgut nomenar compromissari a qui el va portar a ocupar la presidència i va ser vicepresident econòmic fins el 2013,  Pere Nicolas. Deu ser perquè podria explicar moltes coses que a tots ens agradaria saber.


2 comentaris:

  1. Sr.Casanovas, expliqui la veritable raó de la seva dimissió homeeeeee! Mostri una mica de respecte pels treballadors i socis del club amb els quals a pogut treballar durant aquest any i expliqui com gestiona aquest pajaru del Torres la nostre entitat. Sigui valent si us plau, o té por a les represàlies contra el seu fill? Ja fa temps li vaig comentar en aquest blog que no duraria gaire...I així ha sigut... Com queda el seu projecte de reorganització de la plantilla i de la JD? Ja li dic jo, queda en no res...perquè el Miquel se'l passa pel forru. Això sí, amb un cost econòmic a càrrec dels socis per descomptat.
    I per cert, deixi de trucar als treballadors explicant la seva dimissió i buscant comprensió que ja estan tips els pobres!!! Faci el que un directiu responsable i competent faria, denunciï aquesta nefasta gestió on calgui d'una vegada o és què no li toca els pebrots que el preguin per un titella? Una mica de caràcter collons!!!

    ResponElimina
  2. A mi personalment el sr. Casanovas m'ha semblat que venia amb ganes d'ajudar. Penso que no té res a veure amb l'anterior gent que va marxar corrents i saben les barbaritats que passen i no diuen res. Aquesta Junta ha tingut, un advocat, un arquitecte, professors de Universitat... una colla de impresentables que quan han vist el que hi habia no han estat valents per explicar-ho. Però el sr. Casanoves no em sembla d'aquesta calanya. jo, espero que assumeixi la Responsabilitat i expliqui les coses que passen. Si no ho vol fer per dignitat que ho faci pel Club que representa el seu fill.
    No ens deixi amb el cul a l'aire.Pensa que tard ho d'hora tota la gent que ha passat per aquesta Junta haurà de pagar la nefasta gestió.

    ResponElimina