3 de març 2015

Manipulació del llistat dels nous consellers

El proper dia 8 de març tindrà lloc la Diada del Consell d'Honor, acte on es dona la benvinguda als nous consellers (socis que durant el 2014 han complert 40 anys d'edat i més de 25 anys de soci/a, tal com indica l'article 6 dels Estatuts vigents), a part d'altres reconeixements.

A la recepció del Club hi ha unes llistes on es publica el nom dels nous consellers als que els serà atorgada la insígnia de plata i que poden ser consultades per a qualsevol sòcia.

En el cas que ens ocupa i comprovades les llistes d'aquests nous consellers ens resulta curiós el fet que s'ha eliminat a una sòcia en concret, que pertany al  Club des de 1979 i que el mes de setembre va fer 40 anys, i per tant es membre del CH des d'aquella data.

Aquesta persona, des de l'entrada de Miquel Torres ha hagut de patir un injust acomiadament  decidit pel propi president, dos anys de sanció sense poder entrar a les instal.lacions i ara s'ha de veure privada de la insignia de plata que li correspon. Queda evident  la intensa fixació que sembla tenir el Sr. Miquel Torres amb aquesta persona, per tot el que detallem i per d'altres temes que potser ara no venen al cas.

De tot això, el que ens sembla molt greu és que Miquel Torres amb el vist-i-plau de la seva Junta, pugui manipular unes llistes al seu gust i ens preguntem quantes coses més no haurà manipulat.

Miquel Torres ens te acostumats a aquesta manera d'actuar al llarg dels gairebé quatre anys del seu mandat, fins al punt que molts socis i treballadors han assumit aquesta manera de fer, i la resignació mana per sobre de la raó.



2 comentaris:

  1. Tranquilos que a está gente solo les quedan dos años.
    No tengáis ninguna duda que pagarán por todo lo que han hecho, con el dinero de los socios.
    SE OS PEDIRÁ RESPONSABILIDADES VÍA JUDICIAL, YA PODEIS EMPEZAR A AHORRAR.
    NOS VEMOS EN LOS JUZGADOS.

    ResponElimina
  2. El Club a dia d'avui es una petita dictadura on els Estatuts se'ls passen pels coll... em foten pena.

    ResponElimina