24 de des. 2014

Miquel Torres es reconcilia amb la premsa

Divendres passat Miquel Torres va celebrar un dinar de Nadal amb diferents periodistes dels mitjans de comunicació.  Fins ara, Miquel Torres no havia fet aquesta celebració,  segurament per no haver de donar explicacions de la seva nefasta gestió, acumulant pèrdues any rera any.  Enguany ha pogut fer el seu discurs favorit, donant per superada la crisi i després d'haver presentat un resultat "positiu" a la passada Assemblea, resultat totalment enganyós, ja que si tenim en compte els 260.000 euros que ha retirat del jutjat i que ha aconseguit una subvenció per part del Banc Sabadell per un import de 600.000 euros que no estava pressupostada , la desviació de la consecució del pressupost és brutal, això sense anar més enllà. 

Aquesta  mateixa quantitat de 600.000 euros està contemplada en el pressupost de l'any vinent, que segons es va explicar a l'assemblea,  procedeix d'un contracte amb el Banc Sabadell "top secret" que no se'n poden explicar les condicions. La pregunta és obvia, com sabem que aquesta és la quantitat exacte? A canvi de què?... i així un seguit de preguntes sense resposta. Transparència "made" Junta Directiva Miquel Torres. 

Val a dir que ni el propi Pere Nicolàs, vicepresident econòmic amb Miquel Torres fins fa 1 any es va creure els números que presentaven ja que va recomanar posar un ciri a Sant Pancraç per veure si feia el miracle. 



En la foto veiem Miquel Torres brindant amb la premsa, acompanyat dels seus incondicionals,  amb un discurs parlant de respecte vers la situació econòmica, quan és una paraula que difícilment coneix el seu significat, ja que no n'ha tingut cap de respecte  ni per molts treballadors ni per la mateixa Entitat.



1 comentari: