2 de des. 2014

L'aprovació de l'ERTO als esportistes s'hauria fet de forma irregular

A menys de dos mesos de la finalització de l'aplicació del polèmic ERTO  (Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació) al CNS, segueixen sorgin noves irregularitats.

Segons hem pogut saber l'aplicació de l'ERTO a la plantilla esportiva s'hauria aprovat de forma irregular. La plantilla esportiva està exclosa del conveni col·lectiu del Club Natació Sabadell, tal com diu  l'Article 2 del mateix conveni.

Article 2. Àmbit funcional: 

Aquest conveni regula les condicions de treball de tots els/les treballadors/es del Club Natació Sabadell, tret de les desenvolupades pels esportistes de competició i el personal de l’escola Santa Clara.”

Això es tradueix en que els membres de la plantilla esportiva no estan representats pel comité d'empresa i estan exclosos dels drets que ofereix el comitè d'empresa. Per tant, el comitè d'empresa quan signa l'acord de l'ERTO al gener del 2012, el signa només en representació de la plantilla laboral i en cap cas pels esportistes.

Així doncs l'aplicació de l'ERTO als esportistes s'hauria fet de manera unilateral per part de la Junta Directiva, sense respectar el procediment i la negociació amb els esportistes.

Aquesta nova irregularitat s'ha pogut saber arrèl d'un comentari publicat en aquest mateix blog:

......que exjugadores exnadadores e actuales deportistas, van a interponer una demanda contra el club, lease los nombres( recursos humanos, director general, vicepresidente deportivo ) por uso fraudolento de la información, negación de la evidéncia y verdad, abuso de poder, daños personales familiares....todo esto viene porque han obtenido una cópia del manifiesto firmado por el comite de empresa respecto al ERTO, donde ponia que EXCLUIAN a todos los deportistas del club, solo a los trabajadores en plantilla. .

2 comentaris:

  1. Que es mirin l'ERTO dels treballadors de peu que no te gaire bona pinta el procediment

    ResponElimina
  2. Si es asi como se comenta, esto se tendria que llevar al CSD y tomar medidas urgentes y drasticas. Si todo realmente ocurrio, como que la secretaria tecnica de wp no se implico en todo esto? Le estava bien? Miro por sus intereses? La filtración viene por secretaria? También sera denunciado? Gracias

    ResponElimina