14 d’oct. 2014

ÚLTIMA HORA: Miquel Torres retira la proposta de renovació d'Estatuts

Segons acabem de saber, Miquel Torres acaba de retirar la seva proposta de modificació dels Estatuts. Al mateix inici de l'Assemblea Miquel Torres ha comunicat la notícia als assistents i els ha informat de que treballarien en noves propostes.

Torres ha argumentat de que "hi ha socis que estan inquiets"; així doncs, per por a rebre una vegada més un vot de càstig per part de l'Assemblea, ha decidit retirar la proposta a l'últim moment. Una decisió que Indignats CNS celebra, però al mateix temps no pot deixar de lamentar la degradació total de la imatge del Club. Queda demostrat una vegada més que la gestió de Miquel Torres es basa en una continua improvisació. Qualsevol altre persona en el seu càrrec amb un mínim de dignitat, presentaria la dimissió immediata.

21 comentaris:

  1. Vergonyós!!!!! A que juga aquesta gent!
    Hem sembla lamentable la gestió d'aquesta junta directiva...a veure quina serà la pròxima batalleta que s'inventen.
    UNA MICA DE DIGNITAT I PLEGUEU JA!!

    ResponElimina
  2. A eso se le llama cagarrina!!! Jajajajajaja! !!

    ResponElimina
  3. Podrem viure més humiliacions els socis del Club? Torres que es pensa que té un Club ple d’imbècils, o què? Quin respecte té pels socis, compromissaris en aquest cas, que han hagut de venir fins el Club per exercir un dret, com el que es votar uns Estatuts. En Torres sap l’edat que tenim alguns d’aquest compromissaris i l’esforç que ens suposa arribar fins aquella sala? Fart del senyor Torres i tota la gent que l’acompanya que es veu d’una hora lluny que han de tenir interessos, perquè no estimen ni el Club ni la gent que en forma part.

    ResponElimina
  4. Miquel Torres marxa, has perdut molts suports. Dins la Junta et critiquen

    ResponElimina
  5. He perdut em meu temps aquesta tarda venint a l'assemblea del club...a que està jugant sr.torres? Si no té el suport de la seva junta pot ser millor que marxi. Una vergonya els nous estatuts que volia presentar i vostè ho sap! Marxi ja per amor de deu.

    ResponElimina
  6. La veritat que el vaixell estava ja enfonsat i avui ja rematat. Tot va de mal en pitjor...no tenen credibilidad...posen a gent amb cap formacio i apunt de jubilarse al costat de persones que aprofitan el canvi de junta prometian tot i ara sels i veu el llauto..lease senyor gomez i luna. A sobre el president nomes fa cas al seu segon rosendo i apart de que tot va pitjor li fa el llit a la gala de rfen dient a rothom que sera el nou president!!!!vayanse por favor!!!

    ResponElimina
  7. En Torres ens volia col•locar uns Estatuts abusius, regresius, antidemocràtics i que haurien estat la vergonya dels clubs esportius catalans... I al principi volien cobrar i tot els de la Junta! Quina mala gent que ens ha caigut!
    I el ..... i pitjor persona d'en Rosendo postulant-se com a futur president...
    Ah! Aquest era el cap de la comissió d'Estatuts, eh!!

    ResponElimina
  8. Qualsevol persona amb un mínim, molt mínim, de dignitat presentaria la seva dimissió, però ell no en te gens. Es que no ho veu que ja no li queden suports enlloc? Ni socis, ni treballadors, ni entitats, ni organismes el suporten, el que passa que estan obligats a saludar-lo, donar-li la ma o escoltar-lo perquè, per molt que ens pesi, és el representant del CNS, però pel darrera tothom diu mil pestes d'aquest personatge.

    ResponElimina
  9. Doncs jo no vull que em representi una persona com aquesta! Que justament representa tot el contrari del perquè existeix l'esport i el Club.
    No té cap dels valors fonamentals que calen en aquesta vida. Ell és ególatra, mentider, traïdor, malgastador, coercitiu, antidemocràtic i a més vol segrestar el nostre club en benefici propi.
    El Club és dels socis!!
    Torres, Abella,, Vidal, Viñeta i companyia, foteu el camp!!!

    ResponElimina
  10. Torres el protocol de trucades a colegues ja no funciona. Es complica la cosa. La gent ja no té tanta por. Pocs aliats. Torres mas grandes han caido

    ResponElimina
  11. Jo vaig assitir a la gala de la RFEN i és cert, el Sr.Abella està convençut que serà el pròxim President del Club.Vaig quedar ven pararda....I per cert, el seu comportament va deixar molt que desitjar a la festa que vam anar després I durant tot el viatje. Va pena aquest senyor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment cert, és espectacular com pot ser tant hipòcrita de trair al seu President.

      Elimina
    2. La tipia ppersona que vol quedar be amb tothom.... hipocrita

      Elimina
    3. Avui mateix aquest personatge li ha dit textualmente al entrenador masculi a recepcio que ell mou els fils que fa i desfa...i que el abuelo torres esta fora d'orbits...esta tot dit oi!!! Per cert ell mateix filtra coses que li interesan!!! Elecciones

      Elimina
  12. Fareu algun post-resum sobre l'assamblea?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Post-resum:
      La mateixa merda de sempre!
      Fet.

      Elimina
  13. Pareu ja amb el vostre acarnissament indignatsCNS, no teniu respecta per re. El Sr Torres dedica tot el seu tens al Club i ho fa lu millo que pot. A la seua edad i despres de pati varios atacs es juga la seua salut travallan per la entitat. Al mes pasat va esta ingresat i al dia saguent ja tornava a esta al Club al peu del cano, sense escolta als amics que li deiam que descanses. UN RESPECTA PER LA GEN GRAN!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja, respeto dice el campeón! El mismo que el tiene con la gente...lo que no sé es como no ha pasado algo más gordo. Que plegue y se vaya a descansar a la playa ya!

      Elimina
  14. Doncs que ens faci un favor: que se'n vagi a casa seva a reposar i recuperar-se i que deixi pas a la gent jove!!
    TORRES GO HOME!!!
    Ah! I que no torni, sisplau!

    ResponElimina
  15. Jo no soc d'indignats cns i no em fa cap pena, d fet com que soc una persona educada i correcte no escriure el que realment li desitjo a aquest personatge.
    si jugues amb el Club, socis i treballadors és el que reps. Aquests son els que realment em fan pena de la situació generada per aques president I la seva jd...
    si està tant fotut que plegui, convoqui eleccions i així podrà descansar, ara nosaltres si que descansarem si!
    I no oblideu que hi ha molta gent com jo que escriu lliurament en aquest blog.
    llibertat d'expressió senyor! Que ja tenim prou represió al club...el que està fent no té defensa posible. Apa deu.

    ResponElimina