9 d’oct. 2014

A la caça del compromissari per aprovar els Estatuts

Hem sabut que la setmana passada Miquel Torres es va reunir amb alguns socis compromissaris per tal que l'ajudin a aprovar els nous Estatuts que presentarà el dia 14 d'octubre. En aquesta reunió fins i tot va haver-hi algun treballador. Es curiós que es valgui de treballadors/es, quan en l'article 18 dels seus nous Estatuts, indica que no podran ser designats compromissaris.

Un cop obtingut el resultat del Plenari en el que es va expressar la total negativa en aprovar els nous estatuts per part dels assistents,  Miquel Torres, a través d'una carta signada per la seva secretaria, no per la Junta Directiva o ell mateix com hauria de ser si fos totalment legal i ètic,  ha convocat a uns quants compromissaris triats a dit a una altra reunió urgent per avui dia 9 d'octubre a les 19 hores,   per tal de demanar la seva assistència a la propera assemblea i el seu vot a favor, en definitiva una MANIPULACIÓ en tota regla. 

Aquesta maniobra està totalment fora de lloc i és un clar intent a la desesperada d'aconseguir suports, fins i tot creiem que frega la il·legalitat ja que no s'ha donat la opció a tots els compromissaris a decidir l'assistència i es fa a porta tancada a la sala de Juntes.

Ens fa sospitar que la pressa de Miquel Torres per aprovar aquests nous Estatuts es deu al fet del rumor de que hi ha un grup de socis recollint informació per presentar-la al jutjat, demanant una investigació de la gestió Torres i de tota la Junta Directiva. Aprofitem aquest post per oferir la nostra col·laboració a aquest grup de socis valents.

5 comentaris:

  1. A veure si el foten a la presó d'una vegada homeeeeee! I a pagar amb el seu patrimoni collons. Colla de manipuladors...

    ResponElimina
  2. Ha d'acollonir a la gent pq com no li voten a favor ni els seus membres de junta. Sr.Vidal no li fa pena veure el seu club així? Aquest personatge un dia marxarà tant panxo a casa seva però vostè es quedarà aquí, al seu club de tota la vida, i aquest dia tindrà d'escoltar el que la gent li dirà a la cara com ja li està passant quan va amb els veterans d wp.

    ResponElimina
  3. No podem condemnar al Club a uns estatuts que ens prenguin els drets. Torres marxa, i el dia qua marxis demanaré signatures perquè el facin persona non grata. Sort als socis valents, encara que no sigueu consients aom molts els que pensem que alo passa. En l'àmbit esportiu tothom es queixa i el critica pero a l'hora de la veritat no se que passa...

    ResponElimina