7 d’oct. 2014

Un 98% del Consell d'Honor no dóna suport als nous Estatuts

Ahir dia 6 d'octubre va tenir lloc el Plenari del Consell d’Honor, on el tema principal de l'ordre del dia era la propera Assemblea General Extraordinària per a la "modificació" dels Estatuts,  convocada pel proper dimarts 14 d'octubre. L'altre punt va ser la presentació de candidatures per a la Junta del Consell.

Els motius principals, pels qual el Consell d’Honor considera inadmissible l'aprovació d'aquests estatuts són: 

No és necessària cap modificació complerta dels Estatuts, afegint més de 20 articles nous,  fent desaparèixer d'altres, doblant gairebé el número de pàgines... i, com sempre, tot amb una gran opacitat i sobretot, retallant al màxim els drets de la massa social.

En el procés de la confecció d'aquest nou redactat es va deixar clar que s'havia fet sense comptar amb la participació del Consell d’Honor, tampoc se'ls ha demanat el dictamen obligat per exposar en l'assemblea, de ben segur perquè no quedés constància que el Consell d’Honor no hi està d'acord, En el mateix Plenari, dues persones van manifestar públicament que, tot i que formaven part de la comissió, en moltes reunions no van ser ni convocats i que en altres ocasions, després d'haver consensuat entre tots un text, en la propera reunió aquest text estava completament canviat per ordres del president. 

Un cop la Junta del CH  va explicar els molts motius pels que creuen que no és necessària una modificació dels estatuts,  es va passar a la votació.

1 vot a favor( Àngel Viñeta vicepresident de la Junta Torres)

7 vots en blanc

49 vots en contra

El més destacable és que en aquest Plenari, entre altres consellers, estaven presents en Domènec Vidal i Joan Canadell, membres de la Junta Directiva de Miquel Torres, el qual tampoc va tenir el valor d'assistir-hi, i no van ser capaços de defensar el que els mateixos proposaran a la propera assemblea, ni tan sols van votar-hi a favor, no fos cas que haguessin de recollir la cara de terra al finalitzar. Queda per veure quin paper faran davant del seu President en la propera Assemblea.

Pel que fa referència a la renovació de la Junta del Consell, els candidats només en són 5, per aquest motiu no hi haurà eleccions, com avui mateix s'ha anunciat, ja que com a mínim, han de ser 7 candidats, i a Miquel Torres cada vegada li costa més convèncer a la gent perquè l'ajudi a enfonsar el Club. Cal destacar a una de les candidates, Isa Ortizque és membre de l'actual Junta Directiva, en concret Vocal d'activitats dirigides. És el primer cop en la història del Club que membres de la Junta Directiva passen directament a formar part de la Junta del Consell d’Honor. Estil Torres, control de tot i control de res. 







1 comentari:

  1. Els estatuts presentats són un atemptat contra la democràcia! Us animo a que els que no els heu llegit feu una ullada.

    ResponElimina