5 de juny 2014

Antoni Valls, President del CNSA presenta la seva dimissió

El president del Club Natació Sant Andreu per fi ha presentat la seva dimissió. Des d'Indignats CNS volem felicitar la gran tasca feta per La Plataforma Salvem el CNSA, per la seva lluita durant més de dos anys en defensa de les llibertats dels socis/es i treballadors/es del seu Club. La seva perseverància ha portat a la dimissió d'un president semblant al del Club Natació Sabadell, un president que al cap i a la fi ha tingut més decència, tot i que encara li tocarà respondre per moltes de les coses fetes tant a nivell de gestió com a drets. Esperem que un dia puguem celebrar el mateix i aconseguim treure dels Clubs esportius totes les persones que miren més pel seu ego personal que pels drets de l'Entitat.

Felicitats companys/es i ara en aquest moment de transició, us desitgem molta sort i estem segurs que seguireu lluitant pel bé del vostre Club.

A continuació l'escrit literal de la Plataforma:



"El mandat d'Antoni Valls al capdavant del CNSA s'ha acabat. 

Ha dimitit.
Han estat més de dos anys d'intensa dedicació que ens ha comportat no pocs mals de cap. Encara ens queden assumptes legals pendents, però la ferma determinació de lluitar pel que es creu just no ens ha fet defallir en cap moment.
A partir d'aquest mateix instant, sense cap tipus de rancúnia, el nostre objectiu immediat és aconseguir la pau social, i oferir el nostre suport a aquells que actuïn exclusivament en benefici del Club a tots els nivells. Per la nostra part, l'ambient bel·ligerant en què ens hem mogut en els últims temps queda bandejat. Esperem sincerament que la junta resultant de les properes eleccions recondueixi l'entitat i li doni l'estabilitat i honorabilitat que tots desitgem.
Finalment, donar gràcies a tots aquells que d'una manera o altra ens han donat suport en qualsevol tram del camí."

1 comentari:

  1. El del CN Barcelona ja va marxar, ara el del CN sant Andreu. Al nostre li està costant més, el seu egocentrisme l'atrapa, però tranquils, o marxa o caurà pel precipici. Ànims!!!

    ResponElimina