13 de maig 2014

Miquel Torres arriba a l'equador del seu mandat intentant netejar la nefasta imatge de la Junta

Miquel Torres, en un darrer intent per netejar la deteriorada imatge d'ell i de la Junta Directiva, va escriure una reflexió sobre la situació del Club. Com sempre, ha d'utilitzar els èxits esportius per tapar la seva mala gestió.

En la mateixa línia, demà dia 14 de maig, Miquel Torres convida a tots els treballadors a un pica-pica per agrair “èxit organitzatiu” puntualitzant “ja que d’una manera o altra tots hi heu col.laborat” de la gran Final Four. Demà a les 22 a les instal·lacions de Can Llong.
Miquel Torres segueix amb l'estratègia de voler netejar la imatge davant dels mitjans. No sabem si la publicació d'aquesta carta representa un canvi en les males relacions entre el Club i el Diari Sabadell (fruït del ningunejament de l'entitat al mitjà en actes importants); o si per contra, el fet de que s'hagi publicat a la secció de Cartes del Lector, com si es tractés de la senyora Josefina que es queixa dels pixums de gat, és la manera que té el Diari de tornar-li. El que està clar és que per molt que intenti netejar la seva imatge, ho té molt difícil per fer tapar la mala gestió i encara més per intentar convèncer de que està preparat per gestionar el Club. 



1 comentari:

  1. ciertoo se ira al sant andreu de enchufado como siempre ,pues el padre de su ahijada el nuevo tecnico deportivo

    ResponElimina