30 de març 2014

Noves amenaces a Indignats CNS pel tractament del tema de la Seguretat Social

Recentment un nou buffet d'advocats contractat per Miquel Torres, s'ha posat en contacte amb IndignatsCNS, en un nou intent d'intimidació. En el Burofax, que es pot llegir en aquest enllaç,  s'amenaça novament als responsables d'aquest blog i se'ls insta a publicar una rectificació escrita per ells mateixos.

El que més crida l'atenció del cas és que la notícia que ha molestat a Miquel Torres ha estat el famós recàrrec de la Seguretat Social  (podeu llegir la notícia aquí) , un tema que pel que es veu posa molt nerviós a la Junta Directiva.

Sorprèn especialment aquesta reacció, tenint en compte que l'únic que afirmava la notícia en qüestió és que la Junta Directiva era coneixedora de la situació de l'entitat així com de la normativa legal vigent. Això, segons sembla, "perjudica l'honor i la professionalitat" de la Junta Directiva.

No cal dir que l'equip d'Indignats CNS no cedeix a amenaces ni pressions i no té res a rectificar sobre el post en qüestió.

Aprofitem per recordar a Miquel Torres i a la seva Junta Directiva, que els diners dels socis/es del Club són per gastar-los en millores, no per contractar buffets d'advocats per a fins personals.


9 comentaris:

  1. Si no fos veritat no estaria l'home tan preocupat, no? Torres, ves guardant totes aquestes factures que les acabaràs pagant de la teva butxaca.

    ResponElimina
  2. Jo estic fart d'aquesta junta. M'he donat de baixa, no ho aguanto més. El dia que Miquel Torres foti el camp seré el primer en tornar-me a donar d'alta!

    ResponElimina
  3. Recordeu-vos de posar-li un DIMITIT a la foto d'en Ferran "me las piro" Mauri...

    ResponElimina
  4. Un altre que surt corrents.... i merda pels que quedem, que ni l'hem votat i que no el voliem. Demano que sigueu dignes aquesta gent que marxeu i expliqueu que cony passa!!!!

    ResponElimina
  5. Recordeu que el club esta en un ero, cada vegada mes baixes laborals, mal ambient,....i demanant una final four!!!!!!! Com es pot entendre? Jugant amb les familes dels treballadors!!! Que podem fer???? Poseu un debat sobre aixo.

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Entradas para la Final Four de waterpolo femenino destinadas a los socios acabadas en 1 día! Resulta que no se han repartido más de 600. Dónde están el resto? Miquelet las repartirá a su gusto...
    Quién paga gran parte del equipo de waterpolo? Miquelet y sus amigos? No. EL SOCIO.
    Nuevo caso de utilización del poder en beneficio propio. Una más.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esta muy respetable tu queja pero los que llevamos años pagando cuota de socio y aparte el waterpolo tampoco tenemos entradas ,y luego veras familias completas ,que no son ni socios ,se las dan a quienes les da la gana

      Elimina
  8. Cerc que tots dos us esteu queixant del mateix.

    ResponElimina