17 de març 2014

Impugnació de les últimes Assemblees

Click per llegir la carta de la impugnació


Per segon any consecutiu el tema d'assemblees obertes o de compromissaris ha generat polèmica dins el Plenari, i més si tenim en compte que hi havia convocada una Assemblea Extraordinària per adaptar els Estatuts a la nova Llei de l'Esport.

"[...] la manera més pràctica és.[...] demanem que a l'assemblea ordinària s'hi afegeixi un punt de l'ordre del dia dient que es voti el que volem, si volem compromissaris o volem obert [...] la Junta Directiva ja ho tindrà com a mandat de l'Assemblea i ho incorporarà als Estatuts[...].- Pere Nicolàs ex-vicepresident econòmic de la Junta Torres.

Aquestes van ser les paraules de Pere Nicolas que semblava obrien una possibilitat al debat, res més lluny de la realitat,  a l'Assemblea Extraordinària van lliurar un full amb explicacions que van ser comentades verbalment i donades per aprovades sense cap votació al respecte. Per aquest motiu, un grup de socis ha presentat un escrit impugnant els acords publicats a la web. 



1 comentari:

  1. Aquesta carta a on s'ha presentat?
    Suposo que al Tribunal Català de l'Espor o a algun òrgan competent, perquè si s'ha presentat a la Junta Directiva del Club ja sabeu per a què la faran servir, oi?

    ResponElimina