11 de març 2014

Nou vicepresident econòmic al CN Sabadell

Han passat mes de tres mesos des de que Pere Nicolàs va abandonar el càrrec de vicepresident econòmic. Fins ara Miquel Torres no havia trobat cap substitut, finalment entre els pares de nedadors ha trobat un "voluntari" per assumir aquesta tasca, es tracta del Sr. Joan Casanovas Vila

El què no es pot entendre quin paper juga la contractació d'un assessor econòmic extern, com Toni Valls, apart d'incrementar la despesa totalment innecessària.  Si ja tenim un vicepresident econòmic que, en teoria ha de vetllar per la bona marxa del club, com sempre, i un Director General perfectament capacitat donat a que anteriorment havia estat el director financer, què més necessitem apart de malbaratar recursos?  

Un cop més es demostra la incapacitat de gestionar i es fa palesa de la desconfiança de Miquel Torres vers a treballadors del CN Sabadell. 

3 comentaris:

  1. Isaac Perez treballant al club des d'ahir de nou. President Torres, li comença a trontollar el pressupost. Amb un ERE o una baixada salarial, el Miquelet va contractant gent, readmeten d'altres.

    ResponElimina
  2. I ara quin lloc li ha donat? O l'assenta a una taula a veure passar el temps com ja ha fet amb altres casos? Què trist!!!!

    ResponElimina
  3. Baixada de sous, etro, readmet treballadors, perd judicis, menys socis, pitjor instal.lacions, destrosa seccions, no hi ha futur cantera, marxen esportistes altres clubd,directors deportius sobrevalorats i costosos,...i demanem i ens donem final four? Algu ens podria dir quan costa? I quan ahorra club per treballador mensual? Gracies. Eleccions ja!!!!!!

    ResponElimina